Najnovije vesti

VOZAČI OPREZNO, POJAČAN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTEVIMA: Posebno ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori
Foto: Dragana Udovičić

upozorenje AMSS

VOZAČI OPREZNO, POJAČAN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTEVIMA: Posebno ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori

Društvo

Ovog vikenda se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja zbog čega će biti više vozila na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, kao i na putevima prvog reda ka Crnoj Gori.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja dok su zadržavanja na graničnim prelazima promenljiva, saopštio je Auto-moto savez Srbije i pozvao vozače da budu oprezniji i voze sporije na deonicama gde ima radova i gde su prisutni putari.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, veći broj vozila beleži se na našim graničnim prelazima. Na izlazu iz zemlje na prelazima "Gostun" sa Crnom Gorom i "Gradina" sa Bugarskom, zadržavanja za putnička vozila su 60 minuta.

Veći broj vozila beleži se i na ulazu u zemlju na prelazu "Horgoš" sa Mađarskom, pri čemu su zadržavanja 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...