Najnovije vesti

PREVARENI SRPSKI TURISTI STIGLI U BEOGRAD: Uplatili letovanje preko agencije S.A.B. travel, pa bili ZAROBLJENI u Grčkoj!
Foto: Profimedia, PrintScreen

NOVI SKANDAL AGENCIJE "S. A. B. TRAVEL"

PREVARENI SRPSKI TURISTI STIGLI U BEOGRAD: Uplatili letovanje preko agencije S.A.B. travel, pa bili ZAROBLJENI u Grčkoj!

Društvo

Direktor JUTA Aleksandar Seničić rekao je da se grupa putnika koji su završili letovanje preko agencije S.A.B. travel vratila jutros u Beograd.

 

Seničić kaže da je JUTA organizovala odlazak deset autobusa kako bi se putnici koji su letovali preko te agencije u Olimpskoj oblasti u Grčkoj vratili prema rasporedu svojim kućama.

Reč je o putnicima koji su boravili u mestima od Paralije do Nei Porija.

 

 


Takođe, kako je naveo, JUTA će organizovati odlazak pet autobusa u četvrtak, kako bi vratili putnike iste agencije koji su letovali na Krfu i u Pargi.

“To je ono što mi možemo da uradimo. Čekamo i inspekciju da nam dostavi dokumentaciju i pošto vlasnik agencije izvrši povraćaj novca, posle 7. jula počećemo da skupljamo dokumentaciju za naplatu iz osiguranja”, naveo je Seničić.

Za naknadu štete postoji osigurana suma od 300.000 evra, a broj otkazanih aranžmana agencije S.A.B. travel iznosi 2.249.

 

 

(Kurir.rs/B92/Foto: Profimedia, Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...