MILAN RAŠEVIĆ NOVI PABLIŠING MENADŽER ZA SPORT: Prisustvo AMG u svetu sporta od sada će biti još značajnije
Foto: Zorana Jevtić

nova strategija

MILAN RAŠEVIĆ NOVI PABLIŠING MENADŽER ZA SPORT: Prisustvo AMG u svetu sporta od sada će biti još značajnije

Društvo -

Kompanija Adria Media Group već godinama predstavlja jednog od lidera u medijskoj industriji u regionu zahvaljujući konstantnom radu na unapređenju sadržaja, kvaliteta i svojih kapaciteta.

Beležimo rast u svim segmentima: zapošljavamo preko 600 ljudi u čitavom regionu, u portfoliju imamo 45 štampanih i 26 digitalnih izdanja, a neke od najvećih uspeha ostvarujemo u video-produkciji. Naši sadržaji mogu se pratiti i na 30 Jutjub kanala, dok digitalna izdanja mesečno posećuje oko 30 miliona ljudi, koji otvore preko milijardu stranica. Na najposećenijoj društvenoj mreži na svetu Fejsbuk imamo gotovo tri miliona fanova.

Naša poslovna politika zasniva se na praćenju promena na tržištu i prepoznavanju kadrova koji nam omogućavaju da se menjamo u skladu sa svetskim trendovima. Svi domaći, regionalni, ali i svetski uspesi naše kompanije govore da smo iskreno i predano posvećeni onome što stvaramo.

Danas, kao najveća medijska kompanija na zapadnom Balkanu, s ponosom vam predstavljamo novi tim dnevnog lista Kurir, jednog od najvećih i najprepoznatljivijih brendova u kompaniji. Snažno verujemo u sve članove tima i sigurni smo da će nam njihovo znanje i veštine omogućiti još bolje pozicioniranje na tržištu s potpuno novim organizacionim modelom poslovanja. Verujemo da će čitaoci sa ovim promenama dobiti još bolji Kurir.

Milan Rašević je preuzeo poziciju publishing managera zaduženog za Sport. Završio je Visoku školu strukovnih studija - Akademija fudbala (pri DIF-u), smer Sportski menadžment. Bio je član redakcija nekoliko dnevnih novina u Srbiji, u kojima je uglavnom bio na uredničkim pozicijama vezanim za sport, a od 2005. godine počinje da radi za Kurir, kao urednik sportske rubrike. Izveštavao je sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016. Takođe, izveštavao je i sa svetskih prvenstava u fudbalu iz Nemačke (2006), Južne Afrike (2010), Brazila (2014) i Rusije (2018).

U dnevnom listu Kurir bio je i na funkcijama šefa deska, v. d. glavnog i odgovornog urednika, a danas je i pomoćnik glavnog i odgovornog urednika. Uz to, izveštavao je s velikih političkih događaja kao što su izbori u Americi 2016. Na novoj poziciji biće zadužen za jačanje odnosa AMG s ljudima iz sveta sporta, a njegova invetivnost i posvećenost sportu pomoći će kompaniji da svoj odnos sa sportistima, sportskim savezima i različitim sportskim manifestacijama još više unapredi.

Prisustvo AMG u svetu sporta od sada će biti još značajnije, a ključni strateg u tom polju biće Milan Rašević.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track