POLICIJSKI SINDIKAT POZDRAVIO IMENOVANJE DEJANA KOVAČEVIĆA: Na čelo UKP došao je pripadnik MUP koji ima ogromno poštovanje među policajcima!
Foto: Kurir

novi načelnik

POLICIJSKI SINDIKAT POZDRAVIO IMENOVANJE DEJANA KOVAČEVIĆA: Na čelo UKP došao je pripadnik MUP koji ima ogromno poštovanje među policajcima!

Društvo -

BEOGRAD - Sindikat Ujedinjeni kolektiv policije pozdravio je imenovanje Dejana Kovačevića na čelo Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije!

U saopštenju ovog policijskog sindikata se navodi da Kovačević ima veliki autoritet među pripadnicima MUP-a.

- Pozdravljamo izbor gospodina Dejana Kovačevića na mesto načelnika UKP-a. Gospodin Kovačević je visoko stručan i nadasve visoko cenjeni pripadnik MUP-a, koji među kolegama uživa ogromno poštovanje. Čestitamo mu imenovanje - navodi se u saopštenju Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije.

Podsetimo, novi načelnik UKP Dejan Kovačević, je dosadašnji načenik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovi je poručioda je Kovačevića predložio direktor policije Vladimir Rebić, sa čijim se predlogom on saglasio.

- Reč je o pravom policijskom profesionalcu - ocenio je Stefanović.

Kovačević je imenovan posle godinu i po dana, od kada je prethodni načelnik Srđan Paskvali, u decembru 2016. godine otišao u penziju.

- Čekali smo da pronađemo najboljeg čoveka za taj posao, a nismo hteli da prekidamo neke aktivnosti koje su u toku i sada od Dejana Kovačevića očekujem još bolje rezultate - naveo je Stefanović.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja