OGLASIO SE DIREKTOR AGENCIJE KOJA JE IZBACILA IZ AUTOBUSA PUTNIKE ZA GRČKU: Dugovali smo pare Grcima, imao sam neplanirane troškove
Foto: Profimedia

skandal

OGLASIO SE DIREKTOR AGENCIJE KOJA JE IZBACILA IZ AUTOBUSA PUTNIKE ZA GRČKU: Dugovali smo pare Grcima, imao sam neplanirane troškove

Društvo -

Goran Pavlović, direktor čačanske turističke agencije "Jazz travel" koja je otkazala letovanje putnicima tek što su krenuli za Grčku, rekao je danas da je to uradio kada su mu grčki partneri javili da neće primiti goste zbog neizmirenih dugova agencije, iako su ranije imali drugačiji dogovor.

"Niz okolnosti je doveo do problema sa finansijama koji, ipak, nisu tako veliki kako izgledaju. Bio je dogovor da Grci prime goste, a da ja tokom nedelje od novih priliva platim ono što im dugujem. Međutim, kada su autobusi krenuli, nakon pola sata javili su se grčki partneri i rekli da gazde neće da prime goste, zbog čega sam morao da zaustavim autobuse", rekao je Pavlović novinarima.

Pavlović je rekao novinarima da su ugovori sa Grcima bili veoma strogi, naročito s datumima plaćanja, i da je on zbog kupovine autobusa, za koju kaže da je bila velika greška jer su se više kvarili nego vozili, ušao u finansijske probleme zbog kojih je kasnio sa plaćanjem vila u Grčkoj.

On je dodao da će putnicima koji su se vratili biti nadoknađeno letovanje i da sa ostalim aranžmanima nema problema.

Dva autobusa sa 86 putnika, koji su u utorak uveče iz Čačka krenuli u Paraliju i Olimpik bič, vraćena su iz Kraljeva i Kragujevca sat nakon polaska i njihovo letovanje je otkazano.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track