TOKOM LETA SPECIJALNA PONUDA STANOVA U LUKSUZNOM KOMPLEKSU TAMIŠ KAPIJA: Popust od 8 odsto na cene kvadrata!

Društvo -

Kada pođete od Beograda ka Pančevu za samo 14 kilometara nailazite na predivni predeo oko reke Tamiš. Drveće, ptice, tišina... jedinstvena lokacija u urbanoj sredini, zbog koje ćete poželeti da ostanete ovde... A to nije nemoguće jer se tik uz reku nalazi stambeni kompleks Tamiš kapija. Zbog takve okoline i spokoja Tamiš kapija sve više privlači pažnju onih koji rade u glavnom gradu, a želeli bi da žive u nekom mirnom i porodičnom kraju.

- Kao što Beograd ima Savu i Dunav, tako Pančevo ima Tamiš, a Tamiš ima Tamiš kapiju, projekat koji je već postao vrlo poznat i popularan i prijemčiv kupcima stanova. Vrlo blizu Beograda, a izdvojena atmosfera, waterfront projekat, objašnjava Slobodan Hajduković, direktor Appraisal Associates and Consultants

foto: Promo

Osim stanova, kompleks sadrži parking mesta, garaže, prodavnice, zdravstvene ustanove, dečije igralište, što zadovoljava sve dnevne potrebe jedne porodice. Prilikom gradnje kompleksa korišćeni su izuzetno kvalitetni materijali, a posebno se vodilo računa o bezbednosti. Stanovi imaju sigurnosna vrata, pvc stolariju sa roletnama i komarnicima, parket prve klase, klima uređaje...

I pored takvih odlika cena kvadratnog metra ovde je mnogo povoljnija nego u glavnom gradu, a obezbeđen je i dodatan popust tokom leta za dvosobne i trosobne stanove.

foto: Promo

- Mi smo krenuli sa akcijskom prodajom stanova u narednom periodu za određeni broj stanova u kojem odobravamo popust od 5-8% na oglašene cene stanova, što kompleks čini izuzetno atraktivnim i cene stanova dovodi do ispod 700 evra po kvadratu, ističe Hajduković.

Za sve one koji su zainteresovani koliko bi ih koštao stan u Tamiš kapiji, evo i konkretne računice:

foto: Promo

- Evo, upravo stan kao što je ovaj, od 97 kvm košta 65.970 evra, što je i manje od 700 evra po kvadratu, čak cena od 680 evra po kvm, kao jedan primer popusta koji dajemo, navodi direktor kompanije AAC.

Uslovi za kupovinu identični su kako za one koji kupuju stan za gotovinu, tako i za one koji bi ga uzeli na kredit. Akcija traje samo tokom leta, pa ako tražite kvalitet, mir i udobnost po pristupačnoj ceni, ovo je prilika koju ne treba propustiti.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track