ZLATNA GROZNICA TRESE SRBIJU! I NEMCI NOVAC MASOVNO ULAŽU U ZLATO: Da li znate kako najbolje da ULOŽITE kapital i kako da kupite NAJČISTIJE ZLATO u Srbiji. Profit je zagarantovan ali postoji JEDNA CAKA!
Foto: Promo

VALUTA KOJA OSVAJA SVET

ZLATNA GROZNICA TRESE SRBIJU! I NEMCI NOVAC MASOVNO ULAŽU U ZLATO: Da li znate kako najbolje da ULOŽITE kapital i kako da kupite NAJČISTIJE ZLATO u Srbiji. Profit je zagarantovan ali postoji JEDNA CAKA!

Društvo -

Turbulencije i tektonski potresi na svetskoj političkoj sceni između ekonomskih supersila, pre svega Sjedinjenih Država, Rusije i Kine uzrokovali su dosad nezabeleženu tražnju za ZLATOM!

foto: Dijagram prikazuje kretanje cene 1 unce od 1973. godine

Sve do 1971. godine ova valuta bila je stub, temelj i zaštitni znak svake moćne svetske ekonomije! Upravo ove, 2018. godine ta valuta ponovo DOŽIVLJAVA SNAŽNU PROGRESIJU i ponovo postaje osnova moćnih ekonomskih država i sistema!

Reč je o najstarijoj i najsigurnijoj svetskoj valuti - ZLATU! Nekada je ovaj plemeniti metal bio simbol moći i prestiža, a danas NAJPOUZDANIJI ČUVAR NOVOSTVORENIH VREDNOSTI!

Podatak da se štednja građana u bankama uvećava, uprkos niskim kamatnim stopama, indikator je i potvrda stabilnosti finansijskih tržišta. S druge strane, ukazuje na slabljenje najzastupljenijih svetskih valuta, evra i dolara.

foto: Promo

U Srbiji kupujte po svetskom standardu

Odnedavno i naši građani mogu ulagati u zlato pod istim uslovima, kao i građani Evropske unije. Ukidanjem poreza na dodatu vrednost, prilikom uvoza i prometa investicionog zlata, naše finansijsko tržište postalo je pandan evropskom.

Sve informacije vezane za cenu investicionog zlata u Srbiji možete saznati posetom online platformi www.zlatnapoluga.rs, kao i na adresi www.investicionozlato.com

Vreme u kome se evro i dolar štampaju nekontrolisno, dovodi do sukcesivnog gubitka njihovih vrednosti.

Do kada će to ekonomski sistem moći da izdrži? To su samo neka od pitanja o kojim treba razmišljati. Novac treba rasporediti u više investicionih kategorija. Na taj način smanjuje se rizik od gubitka novca. U ekonomiji ovaj proces je priznat kao diverzifikacija kapitala. Ona se pokazala kao najsigurniji način da se sačuva vrednost zarađenog kapitala.

Što je investicioni portfolio raznovrsniji, on je bolje zaštićen od recesije, inflacije i drugih destruktivnih ekonomskih efekata. Poslednjih meseci, u Nemačkoj je drastično povećana tražnja za kupovinom investicionog zlata. Prestižni brokeri su postali privilegovani i oni jedino mogu da obezbede zlato kupcima.

Vodeći švajcarski proizvođači zlata, prestižni koncerni Argor Heraeus i Valcambi učinili su dostupnim na srpskom tržištu svoje proizvode, zlatne poluge najveće čistoće 999.9!

foto: Promo

Posetom internet stranica

www.investicionozlato.com i www.zlatnapoluga.rs, možete u svakom momentu upoznati sa trenutnom cenom zlata. Cene koje su istaknute na internet stranicama su važeće za i za kupovinu i za prodaju zlata.

U zlato se ulaže samo jedan deo kapitala, nikako sve. Taj procenat se kreće do 30 odsto od slobodnog kapitala. Ono što je jako bitno jeste to da ročnost na koju se ulaze ne bude manja od 5 godina. Ukoliko je rok dospeća kraći od 5 godina, postoji mogućnost da se ostvari i mali minus, pod pretpostavkom da vam novac zatreba u trenutku kada je cena na berzi niska.

Odakle zlatu neprikosnovena snaga?

- Zlato svoju snagu crpi iz ograničene dostupnosti. Godišnja proizvodnja zlata limitirana je na 2.500 tona, bez izgleda da se poveća u budućnosti.

- Iz skupih troškova eksploatacije.

- Zlato je nezavisno od centara moći. Ne postoji nijedan entintet u svetu koji ima kontrolu nad zlatom.

Sve informacije vezane za kupovinu zlata u Srbiji možete saznati posetom internet stranica.

foto: Promo

www.prodajadukata.com

www.zlatnapoluga.rs

Kako globalni hladni rat utiče na potražnju zlata?

Globalni trgovinski rat koji su pokrenule Sjedinjene Američke Države, uvođenjem carina na stotinu proizvoda iz evropskih zemalja, doveo je do zaoštravanja političkih i ekonomskih odnosa između dve privredne supersile!

Evropske zemlje rešile su da tuže SAD Svetskoj trgovinskoj organizaciji zbog štete koju trpe uvođenjem američkih trgovinskih barijera. Naime, EU smatra da uvođenje carina od strane SAD pod izgovorom jačanja nacionalne sigurnosti, predstavlja čist ekonomski protekcionizam za rast sopstvene ekonomije.

Sa druge strane, zaoštreni su odnosi i između SAD i Kine. Sjedinjene Države smatraju da su Kinezi protivpravno prisvojili njihove patente i da plagiraju njihove proizvode. Rezultat takvih odnosa je uvođenje američkih carinskih dažbina na proizvode iz Kine. Kina i Rusija najavljuju kontramere američkim.

foto: Promo

Da li je trgovinski rat rešenje?

Naravno da nije. Na taj način narušavaju se međunarodni ekonomski odnosi. Međunarodno nerazumevanje koje se prezentuje kroz "trgovinski rat" moglo bi da dovede nove RECESIJE!

U ekonomiji se krize javljaju ciklično. U SAD a do recesije dolazi u proseku na svakih 7 godina. Tako da je pitanje dana kada će najveća ekonomska sila upasti u recesiju i sa sobom povući ostatak sveta.

Zlatara Gold, uvoznik i prodavac investicionog zlata u našoj zemlji, omogućila je svim građanima da postanu vlasnici investicionog zlata u fizičkom obliku.

Sve informacije vezane za ulaganje u ovu investicionu kategoriju možete dobiti posetom online platformi!

https://www.investicionozlato.com/zlato-kroz-vreme/

www.zlatnapoluga.rs

www.prodajadukata.com

www.prodajadukata.rs

U zlatarama Gold možete zameniti i vaš zlatni nakit za novac.

Promo - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track