SJAJNA PONUDA KON TIKIJA ZA LETO NA SAMOSU I KOSU
Foto: Promo

SJAJNA PONUDA KON TIKIJA ZA LETO NA SAMOSU I KOSU

Društvo -

''Paket za dvoje'' s novom cenom

Ne propustite specijalnu ponudu KonTikija i velike uštede za letovanje na grčkim ostrvima.

Jedno od njih je i Samos (polazak 23. jula, povratak 02. avgusta). Ostrvo kao stvoreno za romantične duše. Prostranstvo mora, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

foto: Promo

U akciji “paket za dvoje”, u ponudi Kon Tikija, je i Arion Hotel 4*, smešten na uzvišenju i sa fantastičnim pogledom na more i mesto Kokari. Okružen borovom šumom, bujnim zelenilom i cvećem, hotel Arion je idealno mesto za goste koji žele miran i opuštajući odmor. Jedne od najlepših plaža na ostrvu, Lemonakia i Tsamadou, udaljene su samo 600 m od hotela!

Soba je standardna, a usluga polupansion. U cenu aranžmana (1.199 evra – paket za dvoje) uračunata je naravno i avio-karta na čarter letu 23. jula.

foto: Promo

Kon Tikijev “paket za dvoje” predstavlja još dve idealne ponude. Prva je Iris studios. Smešten u idiličnom i razvijenom mestu Pitagorio, koje nosi naziv poznatog filozofa i matematičara koji je ovde rođen. Najam za desetodnevni aranžman u okviru ove ponude iznosi 599 evra. Takođe, Zefiros Beach hotel, koji je lociran uz samu Mykali plažu, u okviru ponude Kon Tikija u ovom paketu (standardna soba, polupansion) iznosi 999 evra.

Specijalna ponuda Kon Tikija sa vrlo povoljnim cenama za polazak 02. avgusta (povratak 12. avgusta ) važi i za ostrvo Kos.

foto: Promo

Porodično vođeni apartmani Stergia II nalaze se u turističkom naselju Kardamena. Nedaleko od apartmana postoje brojni restorani, supermarketi, barovi, prodavnice i marina sa lepo uređenim šetalištem uz more. Najam ovog studija iznosi 399 evra.

Kos je grčko ostrvo iz grupe Dodaknez u istočnom delu Egejskog mora sat vremena vožnje udaljeno od turskog Bodruma. Istoimeni grad je i najveće mesto ostrva s obalom dugom 112 kilometara. Spoj je netaknute prirode, divljih plaža i burnog noćnog života što ga promoviše u jedan od atraktivnijih internacionalnih turističkih centara u ovom delu sveta.

Uživaćete uz novu sjajnu ponudu i u Agreli 3* hotelu u mestu Kardemana. Soba ima oznaku standard, a usluga je noćenje sa doručkom. Nova cena (polazak 02. avgusta) sada je neverovatnih 499 evra.

foto: Promo

Alexandra hotel 4*. Gradski hotel ima odličnu lokaciju i preporuka je za sve koji žele da borave u centru dešavanja na ostrvu. Marina i šetalište uz more sa pregršt restorana i klubova su od hotela udaljeni oko 300 metara i pružaju mogućnost uživanja u mediteranskoj atmosferi tokom večernjih sati.

Desetodnevni aranžman u standard sobi, u ovom hotelu, uz uslugu noćenja sa doručkom iznosi 659 evra.

Atlantis hotel 4* je tek izazov. Reč je zapravo o, u mnogo čemu, vrhunskom hotelskom kompleksu u mestu Lambi od koga je glavni grad ostrva Kos udaljen smao dva kilometra. Sjajna priča za porodični odmor. Cena aranžmana sa smeštajem u standardnoj sobi na bazi all inclusive ponude je sada 999 evra.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track