Najnovije vesti

TURČIN IZ ČISTA MIRA NAPAO SRPSKE STUDENTE! TRI DANA IH PRATIO, PA GAĐAO MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM: Drama na studentskoj ekskurziji u Kušadasiju
Foto: Printscreen

INCIDENT U TURSKOJ

TURČIN IZ ČISTA MIRA NAPAO SRPSKE STUDENTE! TRI DANA IH PRATIO, PA GAĐAO MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM: Drama na studentskoj ekskurziji u Kušadasiju

Društvo

Miodrag Skendžić iz "Laste" ističe da niko nije povređen, ali da je naneta šteta autobusu, koji je iznajmila turistička agencija "Rapsodi travel", te da srpski turisti mogu bezbedno da se vrate za Srbiju.

 

Skendžić je naglasio da je reč o apsolventima FON-a, koji su boravili na studenstkoj ekskurziji.

 

"Čovek koji je bio u hotelu zajedno s njima, motao se tu oko njih. Oni su sinoć oko 23 sata krenuli u grad. Nije bilo nikakvog alkohola, niko nije bio pijan od te dece. On je prišao sa tim Molotovljevim koktelom ili šta je već napravio, nešto ručno, i bacio na njih i autobus. Niko nije povređen", rekao je Skendžić.

 

UŽAS! TURČIN VIKAO SMRT SBIMA PA MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM GAĐAO SRPSKI AUTOBUS PUN TURISTA: Detalji drame u Kušadasiju!

 

Kako je dodao, napadač se tri dana motao oko studenata, a uhapšen je pre nego što su srpski turisti "stigli do policije da daju izjavu".

 

Skendžić je naglasio da muškarac, koji je bacio zapaljivu tečnost, ima ruski pasoš.

 

foto: Printscreen

 

On je dodao da je podneta prijava zbog štete i samog ponašanja navedenog muškarca.

 

"Smućkao je neku zapaljivu tečnost koju bacio na autobus, na hotel, na turiste koji bili ispred, na ove klince", rekao je Skendžić.

 

HAOS U KUŠADASIJU! OPŠTA TUČA SRBA I TURAKA , A TAMAN KAD SE SVE SMIRILO... Molotovljevim koktelom gađali autobus sa našim turistima!

 

Turski dnevnik "Hurijet" objavio je ranije da je u Kušadasiju došlo je do tuče izmedu turskih i srpskih turista koja se završila bacanjem "molotovljevog

koktela" i hapšenjem.

 

Kako tvrdi taj list, jedan turski državljanin, koji je bio na odmoru u Kušadasiju, posvađao se sinoć sa grupom srpskih turista u istom hotelu, kao i da je svađa prerasla u tuču između turista koji su bili pod uticajem alkohola.

 

 

Prema pisanju lista, taj muškarac je otišao do obližnje benzinske stanice i napravio zapaljive bombe od dve prazne pivske boce, i bacio ih na autobus parkiran ispred hotela dok je grupa srpskih turista bila unutra.

 

I "Hurijet" navodi da je napadač uhapšen, kao i da niko nije povređen u napadu, dok je na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...