BEOGRAĐANIN ODVEZAO VOZILO NA TEHNIČKI I DOŽIVEO ŠOK: Automobil mu je NESTAO, a objašnjenje koje je dobio je URNEBESNO
Foto: Thinkstock

BEOGRAĐANIN ODVEZAO VOZILO NA TEHNIČKI I DOŽIVEO ŠOK: Automobil mu je NESTAO, a objašnjenje koje je dobio je URNEBESNO

Društvo -

Beograđanin Ivica Nikolić preživeo je danas pravu dramu kada mu je ispred servisa za registraciju i tehnički pregled vozila na Dorćolu nestao automobil, da bi mu nekoliko sati kasnije vozilo bilo vraćeno uz objašnjenje da je "vozač slučajno zamenio vozilo".

Nesvakidašnja scena odigrala se danas oko 12.20 sati u servisu na Dorćolu. Ivica Nikolić došao je u servis da bi završio obaveze oko tehničkog pregleda vozila koje pripada njegovoj firmi. Međutim, automobil koji je dovezao je za samo nekoliko minuta bukvalno iščezao.

Bio sam na ukucavanju broja motora i na proveri. Došao sam na blagajnu da platim taksu i vozilo je tada bilo uredno parkirano ispred servisa. Kada sam platio, krenuo sam ka automobilu i video da je nestao. Sve se desilo za pet minuta - objašnjava Nikolić.

U prvi mah nije bio siguran šta se dogodilo, ali auto kao da je u zemlju propao.

Samo nekoliko sati kasnije, iz policije su stigle dobre vesti.

Kako se ispostavilo nakon razgovora sa policajcima, dodaje vlasnik automobila, vozač je pomešao vozila jer je i njegov "fijat punto" bio parkiran u istoj ulici!

- Policija je bila toliko agilna da je brzo pronašla automobil. Dečko koji je bio u vozilu nije mogao preći granicu, policija ga je pronašla i šlep služba mi je vratila vozilo. Nekih 100 kilometara od Beograda je otišao. Policija je pronašla vozilo koje je vraćeno potpuno neoštećeno - priča Ivica Nikolić srećan što se drama završila na najpozitivniji način.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track