Najnovije vesti

ZA VOLANOM ĆE VAM BITI POTREBNI JAKI ŽIVCI: Petak i sezona odmora donose haos na putevima i granicama, birajte manje prelaze
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

STANJE NA PUTEVIMA

ZA VOLANOM ĆE VAM BITI POTREBNI JAKI ŽIVCI: Petak i sezona odmora donose haos na putevima i granicama, birajte manje prelaze

Društvo

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na Horgošu na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko sat vremena, dok se na izlazu čeka oko dva sata.

 

foto: AMSS Printscreen

 

Na ostalim frekventnim prelazima Batrovci, Gradina, Preševo i Gostun zadržavanja su trenutno do 30 minuta sa tendencijom porasta u narednim satima, saopštio je AMSS.

 

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

 

foto: Tanjug

 

U jeku je sezona godišnjih odmora, a s obzirom da se naša zemlja nalazi na putu između zapada i istoka, pojačanom saobraćaju doprinosi veliki broj stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju. Osetno je pojačan intezitet i na putevima I reda koji vode ka Crnoj Gori.

 

foto: Dragana Udovičić

 

Usporena vožnja zbog radova, kao i ne predviđenih zastoja karakteristična je baš za ove dane, kada je saobraćaj pojačanog inteziteta zbog čega je neophodno više strpljenja i tolerancije u vožnji.

 

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnnim stanicama nema zadržavanja.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...