Najnovije vesti

ĐORĐE KOJI JE ZAPALIO SVOJ AUTO ZA KURIR: Pustio sam ovu pesmu, a onda sam automobil polio benzinom! Uveče je po mene došla policija...
Foto: Printscreen Facebook/Đorđe Milanović

EKSKLUZIVNo

ĐORĐE KOJI JE ZAPALIO SVOJ AUTO ZA KURIR: Pustio sam ovu pesmu, a onda sam automobil polio benzinom! Uveče je po mene došla policija...

Društvo

Više od milion ljudi videlo je snimak na kom Đorđe Milanović iz Jagodine pali svoj plavi automobil "krajsler neon" jer je vraćen sa tehničkog pregleda.

 

Ubrzo, Jagodinac je zavrišio u policijskoj stanici!

 

U ispovesti za Kurir, kaže da se ne kaje, i da mu je bio cilj da skrene pažnju javnosti na brobleme koji muče "obične" ljude.

 

foto: Printscreen Facebook/Đorđe Milanović

- Nisam video rešenje. Tražili su mi da popravim oštećenja, što bi koštalo najmanje 200 evra. Plus registracija. Pa ceo auto sam prošle godine platio 1.200 evra i služio me je odlično! I ranije sam imao isti, proputovao sam pola Evrope na njegovim točkovima. Ovaj put sam hteo da učinim nešto što će pokazati u kakvom sistemu živimo i da skrenem pažnju na probleme koje svakodnevno imaju obični građani - priča za Kurir Milanović. 

 

Kada je stigao kući posle neuspešnog tehničkog pregleda, Đorđe je seo, razmislio i otišao po benzin. 

 

- Ušao sam u auto poslednji put. Da se oprostim. Bio sam jako vezan za njega, značio mi je. I praktično i emotivno, ali moralo je nešto da se promeni. Pustio sam plejer i pesmu od Beogradskog sindikata "Welcome to Srbija", a onda sam ga zapalio. Namerno sam postavio snimak na Fejsbuk i drago mi je da je izazvao toliku pažnju. Toliku, da su juče uveče došli i policajci po mene - kaže Milanović. 

 

foto: Printscreen

On je bez opiranja otišao sa njima u stanicu, ali je rešio da se brani ćutanjem. 

 

- Bio sam u stanici 15-20 minuta. Rekli su mi da nema elemenata krivičnog dela, da nikoga nisam ugrozio i da se sve desilo na mom imanju. Pustili su me - kaže Milanović za Kurir.

 

Kurir.rs/ Silvija Slamnig

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...