3 specijalna benefita: Kako da se rešite dugova za samo dva sata!
Foto: Promo

3 specijalna benefita: Kako da se rešite dugova za samo dva sata!

Društvo -

Većina naših sugrađana ima jednu istu, veliku brigu - Velike dugove.

Cene često skaču, primanja uglavnom ostaju ista, kao i rata kredita koji ste uzeli, mada se neretko i ona promeni i postane viša, ostavljajući vas da razmišljate kako da se izborite sa sve težom finansijskom situacijom.

Ako na to još dodate i dozvoljeni minus koji ste uzeli i kamate koje se uz njega naplaćuju, kućni budžet postaje sve tanji i ostaje vam sve manje preko potrebnih sredstava za preskupu svakodnevicu.

U ovakvoj situaciji, mnogi ljudi spuste lične kriterijume o standardu normalnog života, u kojem sebi mogu makar ponekad da priušte izlazak, letovanje, poneki malo skuplji obrok, odlazak na posao automobilom i slično, pa njihovi dani protiču u odricanju od svega i svačega, u životu u kojem je kupovina novog para obuće ili jednodevne ekskurzije za dete postalo nedostižni luksuz.

Iz dana u dan, postavlja se samo jedno pitanje - kako se rešiti svih tih zastarelih dugova, kamata, plavih i crvenih minusa i konačno makar malo odahnuti?

Stiže nova, povoljnija ponuda za refinansiranje kredita, koja će vas osloboditi starih dugova!

Raiffeisen banka nudi mogućnost odobravanja keš kredita za refinansiranje u iznosu do 2.500.000 dinara, i to bez naporne, beskrajne papirologije, čekanja, a uz istu mesečnu ratu moguće je dobiti i dodatni keš!

Sve što treba da uradite jeste da posetite najbližu ekspozituru Raiffeisen banke, ponesete važeću ličnu kartu ili pasoš, ili se prijavite putem interneta, i već za dva sata ćete saznati da li vam je kredit odobren, a vaši stari dugovi spremni da konačno nestanu!

Skinite sa sebe teret starih dugova! Više informacija pročitajte OVDE.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track