Najnovije vesti

VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM NELEGALNE GRADNJE NA KOPAONIKU: Ne bavim se time time ko nosi kapu SNS, zakon će biti sproveden u delo
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

reagovanje

VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM NELEGALNE GRADNJE NA KOPAONIKU: Ne bavim se time time ko nosi kapu SNS, zakon će biti sproveden u delo

Društvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih kazao je danas da će pitanje nelegalnih objekata na Kopaoniku biti rešeno u skladu sa procedurama i zakonom.

 

Vučić je u Šidu, zamoljen da prokomentariše neuspeli pokušaj rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu, kao i šta misli što ministar odbrane ne smatra da je trebalo da spreči nelegalnu gradnju na strateški važnom prostoru u blizini Kosova, rekao da je Kopaonik od velikog značaja za nas.

 

"Za nas je ceo Kopaonik od velikog značaja i to nema veze sa nelegalnim objektima. Mi ćemo postupati u skladu sa zakonom, iako nisam čovek oduševljen rušenjem, već time kada neko nešto gradi", rekao je on.

 

 

Ukazao je da Kfor na 300 metara od Pančićevog vrha patrolira i ulazi i na 180 metara.

 

Vučić je poručio da će mnogi biti razočarani, posebno oni koji misle da bez vlasti upravljaju Srbijom, dodajući da će ovaj problem biti rešen u skladu sa procedurama i zakonom.

 

"U Srbiji imate oko 1,2 miliona objekata koji nisu legalni, a nisu srušeni. Ali pošto vidim da je nekima u Vladi i nekima u medijima važno da kažu kako to ne sme, jer ga drži neko blizak Srpskoj naprednoj stranci, opet ste se prevarili. I nećete reći izvinite kada se odluke organa budu provodile u delo. Zakon će se provesti u delo", rekao je Vučić.

 

Komentarišući izjavu novinara, Slobodana Georgieva da su u vreme zakazanog rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu novinari videli čoveka sa kapom SNS-a, Vučić je kazao da ne zna ko nosi kapu SNS i da se nije bavio time već temama koje su važnije.

 

"To kaže čuveni novinar Slobodan Georgiev. On ga video lično. Šta sam ja sve video na skijanju u martu mesecu, a da skijam ne umem", rekao je Vučić.

 

(Kurir.rs/Agencije/Foto: Tanjug/Sava Radovanović)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...