LETOVANJE S BELVI TRAVELOM NA SICILIJI – Mesto gde se mitovi i legende stapaju sa stvarnošću. Polazak  17. avgusta – 10 polupansiona u hotelu sa 3* - avionskim prevozom po ceni 529€!!! Dodatnih 10% popusta na smeštaj do kraja sezone.
Foto: Promo

LETOVANJE S BELVI TRAVELOM NA SICILIJI – Mesto gde se mitovi i legende stapaju sa stvarnošću. Polazak 17. avgusta – 10 polupansiona u hotelu sa 3* - avionskim prevozom po ceni 529€!!! Dodatnih 10% popusta na smeštaj do kraja sezone.

Društvo -

Belvi Travel ovo leto organizuje direktan čarter let za Siciliju , polazak je 17. avgusta, hotelski smeštaj sa uslugom polupansiona, avionskim prevozom za samo 529€! Rezervišite letovanje iz snova i uštedite.

Sicilija je apsolutno posebna. Najveće i najintrigantnije ostrvo Mediterana, deo je Italije, ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.

Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. Tradicionalni uzgoj vinove loze omogućava proizvodnju svetski poznatih vina od koji su najpoznatija Marsala, Moscato di Pantelleria, Nero d’Avola, Etna… Ne propustite Sicilijanska vina, ni čuvene kanole – najpoznatija lokalna poslastica pravljena od sira „rakota“. Glavni grad Sicilije je Palermo. Korisno je znati da samo mali broj restorana radi ceo dan, većina ih se otvara oko 19.00h. Takođe, većina prodavnica radi od 08.00h ali sa obaveznom poslepodnevnom pauzom od 12h – 16h.

TAORMINA – Nalazi se na istočnoj strani ostrva i jedno je od najpoznatijih letovališta na Siciliji. Nalazi se na brdu iznad poznatih letovališta Đardini Naksos, Letojani i Mazaro. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Iz razloga što je Taormina na brdu, do plaže se dolazi žičarom koja radi tokom celog dana ili hotelskim mini busevima.

ĐARDINI NAKSOS – Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru. i u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji – Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi. Plaže su uglavnom peščane. Podeljene su na javni i privatni deo na kojem se naknadno plaća zakup ležaljki i suncobrana.

LETOJANI – je malo mesto sa svega 2 600 stanovnika, smešteno na malom uzvišenju u blizini Taormine. Ovo je veoma posećeno mesto i svojom idealnom lokacijom olakšava obilazak ostrva. Plaže su uglavnom peščane. Kulturni i zabavni život ovog malog mesta je aktivan a mesni trg okružen velikim palmama vas neće ostaviti ravnodušnim.

foto: Promo

Hotel Albatros 3* Letojanni

Položaj hotela: hotel je smešten na samoj peščanoj plaži Letojanija i preporučuje se onima koji su u potrazi za mirnim odmorom i kupanjem. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Od Taormine je udaljen oko 5 km.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje privatni deo plaže sa suncobranima i ležaljkama čije se korišćenje doplaćuje, bar i restoran sa terasom, na kojoj se ponekad služi večera, besplatan Wi-Fi internet dostupan u hotelskom lobiju, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, TV salu.

Sobe: hotel raspolaže sa 77 soba koje poseduju klima uređaj, TV, telefon, mini frižider (na upit uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 17. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 529€

Hotel Porto Azzurro 3*, Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel, tradicionalne usluge u kombinaciji sa lokalnim šarmom, smešten je na promenadi zaliva Naxos, samo nekoliko metara od gradskog arheološkog muzeja i 300m od peskovitog dela plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira.

Hotelski sadržaj: hotel je potpuno renovin, poseduje restoran, lobi, bar, wi-fi internet, sef boksove na recepciji, parking.

Sobe: svaka poseduju klima uređaj (uključen u cenu), telefon, LCD TV sa sateletskim kanalima, wi-fi internet, kupatilo i balkon. Pojedine sobe su sa pogledom na more.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 17. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 599€

foto: Promo

Hotel Alexander 3* Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel okružen vrtom, nalazi se u srcu zone Rekanati Đardini Naksosa, pruža mogućnost prijatnog aktivnog odmora. Udaljen je 50 m od privatne plaže sa suncobranima i ležaljkama i oko 100 m od brojnih restorana, barova, suvenirnica, kao i autobuske stanice, odakle se svakih pola sata možete uputiti ka Taormini ili Kataniji.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, lobi sa TV salonom, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, besplatan Wi-Fi u hotelskom lobiju, parking (uz doplatu).

Sobe: svaka soba poseduje klima uređaj (uključen u cenu), TV, telefon, sef, mini frižider, wi-fi internet, kupatilo, fen u kupatilu i balkon.

Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: 17. avgust – hotel (polupansion) + avionski prevoz + din. deo 609€

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta. Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011/32-23-300

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track