FUNKCIONER SNS ŠUTIRAO MENE I MOG PSA KRVNIČKI, UZ PSOVKE: Samohrana majka iz Vranja iznela teške optužbe!
Foto: Privatna arhiva

Vranjanka tvrdi

FUNKCIONER SNS ŠUTIRAO MENE I MOG PSA KRVNIČKI, UZ PSOVKE: Samohrana majka iz Vranja iznela teške optužbe!

Društvo -

Goran Nikolić, potpredsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke i direktor Elektrodistribucije Vranje, prvo je vređao moju ćerku i pretio joj, a zatim je nekoliko dana kasnije fizički napao mene i mog psa i krvnički nas šutirao uz salvu psovki, tvrdi samohrana majka dvoje dece Suzana Đorđević (42) iz Vranja.

Prema njenim rečima, sukob s Nikolićem počeo je pre 15 dana, kada je njena ćerka izvela pse u šetnju.

- S porodicom Nikolić živimo u istoj zgradi, na istom spratu. Jednog dana, kada je moja ćerka krenula da prošeta naše pse, koker španijela i nemačkog patuljastog špica, srela je Nikolića kod lifta, koji je počeo da joj se unosi u facu, vređa je i preti joj. Pitao ju je: "Oćeš da te puknem?" Navodno su mu zasmetali psi i sledećeg dana nam je poslao inspekciju da proveri kako čuvamo kučiće! Međutim, prava agonija počela je za nekoliko dana... - prepričava Đorđevićeva događaje za Kurir.

Ona tvrdi da je 8. avgusta srela Gorana Nikolića ispred lifta i da je ovaj funkcioner počeo krvnički da šutira njenog koker španijela, koji je zalajao od straha.

- Šutirao je psa u liftu, vikao je i psovao. Bio je u vidno alkoholisanom stanju, svađali smo se i kada sam krenula da izađem iz zgrade, saplela sam se i šutnuo je i mene! Nastavio je da me vređa i psuje i jedva sam pobegla. Slošilo mi se, počela sam da se gušim i jedva sam došla do obližnje pumpe, na kojoj sam povraćala. Radnici te pumpe su morali da odu po mog osmogodišnjeg sina koji je ostao sam u stanu i da pozovu policiju i Hitnu pomoć. Užasno je što se na javnoj funkciji nalazi jedan tako bahat, bezobziran i pre svega nasilan čovek, koji misli da mu niko ništa ne može - potresena je Suzana i dalje.

Uputili smo pitanja MUP kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore. U Elektrodistribuciji Vranje rečeno nam je da je direktor na odmoru od 6. avgusta, dok se Nikolić nije javljao na telefon, a nije odgovarao ni na poruku s konkretnim pitanjima.

Psi su krivi za sve Mora da se reši kučeta?

Vranjanka Suzana Đorđević kaže da je nakon pretrpljenog šoka i batina tek usledilo najgore. Naime, od Službe inspekcijskih poslova stigla joj je zabrana da pse drži u stanu. - Iako i druge komšije drže pse u stanu, ta zabrana je stigla samo meni. Psi su mali, nisu agresivni i nikog ne uznemiravaju, oni su članovi naše porodice i deca su veoma vezana za njih. Ne znam šta da radim s njima, razmišljam o eutanaziji koker španijela, jer nemam kome da ga dam i ne želim da ugine u mukama - potreseno kaže Suzana za Kurir.

Kurir.rs/J. Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track