PREOKRET! FOTKE KOJE SU IZAZVALE BURU KRIJU POTPUNO DRUGAČIJU PRIČU: Nazivali su ga monstrumom, a evo šta se zapravo desilo!
Foto: Facebook

OVO NISU OČEKIVALI

PREOKRET! FOTKE KOJE SU IZAZVALE BURU KRIJU POTPUNO DRUGAČIJU PRIČU: Nazivali su ga monstrumom, a evo šta se zapravo desilo!

Društvo -

Prizor mačke koja je obešena na autobuskom stajalištu širi se društvenim mrežama, pokrenuo je lavinu komentara i hajku na mladića koji je objavio fotografiju, ali se ispostavilo da priča uopšte nije onakva kako se to mislilo!

Naime, objavljene su dve fotografije, na prvoj se vidi mladić koji drži mačku u krilu pokazujući srednji prst, a na drugoj nesrećna životinja dok visi zavezana za vrat.

Pokret "Levijatan" objavio je lične podatke mladića i nazvao ga sociopatom, a u priču se uključila i pevačica Jelena Karleuša koja je na svom Tviteru prenela njihovu poruku.

foto: Facebook

Međutim, posle stravične hajke oglasili su se prijatelji i porodica ovog mladića i prema njihovim tvrdnjama, on je zapravo spasao život mački, nakon što ju je zatekao obešenu o konopac, a potom fotografisao.

Srednji prst koji je pokazao, a koji je opet tumačen kao ruganje "mrtvoj" životinji, zapravo je poruka onima koji su je mučili.

- Klinac nađe obešenu, ali živu mačku, slika, oslobodi je, slika se s njom kako pokazuje srednji prst onom ko ju je obesio. Na insta okači slike pogrešnim redosledom, ispada da je on obesio mačku i sad traje hajka na to dete, Levijatan objavljuje lične podatke. KOŠMAR - napisala je jedna korisnica Tvitera.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track