Najnovije vesti

ŠOKANTNO! ČOVEK KRVNIČKI ŠTAPOM PRETUKAO KUČE U DVORIŠTU: Ali mu to nije bilo dosta, pa ga onda vezao i šutnuo u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

MUČENJE ŽIVOTINJA

ŠOKANTNO! ČOVEK KRVNIČKI ŠTAPOM PRETUKAO KUČE U DVORIŠTU: Ali mu to nije bilo dosta, pa ga onda vezao i šutnuo u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo

Pokret "Levijatan" došao je do novog snimka iz beogradskog Mirijeva na kom se vidi kako jedan povek brutalno prebija omanjeg psa u svom dvorištu. Na snimku se vidi kako prvo uzima štap i krvničku udara psa nekoliko puta dok jadno kuče pokušava da se sakrije ispod hrpe stvari.

 

Međutim, nasilniku ni to nije bilo dosta pa je onda nakon nekoliko udaraca štapom, udario nogom kuče.

Ali ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju zavezao kuče a u nastavku snimka se jasno vidi kako ga, posle svih batina koje je jadna životinja pretrpela, šutira nogom u glavu!

 

Pas je u trenutku udarca mirno ležao, verovatno uplašen od prethodnih batina koje je dobio. Udarac u glavu je bio toliko jak da se na snimku jasno vidi kako se kuče okrenulo od siline.

 

Pavle Bihali izvršni direktor Fondacije pokreta "Levijatan" kaže za Kurir da je fondacija došla do ovog uznemirujućeg snimka tokom prethodne noći.

 

"Razmišljali smo da li da uradimo bilo šta nakon onog iskustva sa Stevom Petkovom (19) iz Kikinde. Međutim, objavili smo i locirali gde se to desilo. Pokušaćemo da preduzmemo sve mere u okviru zakona da se pas oduzme.

 

Očekujemo i podršku policije, a svakako ćemo podneti i krivičnu prijavu protiv lica - kaže Bihali i dodaje:

 

"To je zapravo samo još jedan od tih slučajeva o kojima govorimo i na koje pokušavamo da skrenemo pažnju, ali verovatno će opet neko pametan da se nađe i da kaže kako se on samo igra sa psom, kako oni treniraju.."


(Kurir.rs/M.B./R.M)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...