INOVACIJA ZA KVALITETAN I BEZBEDAN PREVOZ Vožnja bez keša? Moguće je uz CarGo!
Foto: Promo

VOŽNJA NA KLIK

INOVACIJA ZA KVALITETAN I BEZBEDAN PREVOZ Vožnja bez keša? Moguće je uz CarGo!

Društvo -

U gradu ste i kasnite na važan razgovor za posao? Gradskog prevoza nema, a nemate dovoljno keša kod sebe za taksi? Potreban vam je samo internet!

Sve što treba da uradite jeste jedan klik na telefonu i CarGo stiže po vas. Jednostano i brzo. A o plaćanju ne brinite, jer nema keša ni kusura!

Šta je CarGo?

foto: Promo

CarGo je aplikacija koja obezbeđuje prevoz putnika od tačke A do tačke B, po povoljnim cenama uz kvalitetnu i bezbednu uslugu.

CarGo je sa sobom doneo revoluciju u organizacizaciji prevoza putnika u Beogradu. Pre dolaska aplikacije, građani su mogli samo da okrenu neki od mnogobrojnih 011… brojeva i zatraže vozilo. A šta ih je čekalo? Vozilo bez klime na visokim temperaturama, ili vozilo koje su čekali duže od najavljenog (ima izuzetaka).

CarGo je doneo novine - mogućnost da jednim klikom građani naruče vozilo na željenu adresu. Bez poziva, skidanja kredita. Aplikaciju koja na mapi pokazuje gde je vozilo i za koliko će stići. Povoljnu uslugu i ono što je najvažnije, kvalitet. Svaki korisnik nakon vožnje je u mogućnosti da napiše da li je zadovoljan uslugom ili ne.

foto: Promo

Nakon dolaska na željenu lokaciju ne morate da brinete o plaćanju jer će vam ona biti naplaćena putem aplikacije - skidanjem novca sa kreditne kartice, upotrebom PayPal naloga, I drugih načina u zavisnosti od toga kako je korisnik izabrao da plati uslugu.

Antrfile 1: Aplikacija CarGo preuzeta je više od 100.000 puta!

CarGo je nastao 2015. godine u Beogradu. Aplikacija je do sada preuzeta više od 100.000 puta.

Prema rečima vlasnika CarGo aplikacije Vuka Guberinića, osnovni cilj nastanka aplikacije u Beogradu bio je da se i Beograđani osete kao i ostatak modernog sveta. Da se tržište prevoza digitalizuje i ide u korak sa razvojem tehnologija.

Ostaje na korisnicima da odluče koju će vrstu prevoza koristiti, a na aplikaciji CarGo da se bori na tržištu, da ponudi kvalitetniju, bezbedniju i povoljniju uslugu prevoza.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track