NAJBOGATIJI SRPSKI KLINAC PONOVO ŠOKIRA: Dosadio mu LAMBORGINI, pa je seo u novu PAKLENU MAŠINU i nagazio je do 300 na sat! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Instagram

NAJBOGATIJI SRPSKI KLINAC PONOVO ŠOKIRA: Dosadio mu LAMBORGINI, pa je seo u novu PAKLENU MAŠINU i nagazio je do 300 na sat! (VIDEO)

Društvo -

Mladić, poreklom iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj a na Instagramu se predstavlja kao "Bogati crni panter" postao je poznat javnosti po snimcima na kojima se vidi kako vozi lambrorginija brzinama višestruko većim od dozvoljenih.

Da li mu je superautomobil marke lamborgini, inače poklon koji je dobio za osamnaesti rođendan dosadio, ili jednostavno voli da menja, tek sada se na ulice vratio sa novom besnom mašinom koju vozi brzinom većom od 300 km/h.

Be real ???

A post shared by @ richblackpanther on

Ovoga puta dodao je gas u automobilu marke "bmw" M6, čija vrednost se kreće od oko 120 hiljada evra, pa naviše.

Nakon što je objavio snimak, on je u komentaru upitao svoje pratioce "Kako vam se čini M6?", a onda je usledila gomla komentara. Neki od članova nisu mu verovali, pa su napisali "Nema šanse da ideš tom brzinom koja pokazuje kazaljka , zajebao te snimak koji pokazuje napolje izvan auta ogradu."

Ovo je samo jedan u nizu ovakvih snimaka nasilničke vožnje na kojima eksperimentiše sa luksuznim automobilima.

Kako vam se cini m6 ljudi? ?

A post shared by @ richblackpanther on

Podsetimo, mladiću koga mnogi nazivaju najbogatijim klincem u Srbiji, zapravo živi u Švajcarskoj, a u žižu javnosti dospeo je nakon snimka proslave svog punoletstva na kojem je, kao poklon za rođendan, upravo dobio skupocenog "lambordžinija".

Za vreme njegovog boravka u Srbiji, Parking servis odneo mu je automobil zbog nepropisnog parkiranja, a on je morao da čeka ovlašćenje firme iz Švajcarske na koju se ovaj automobil zapravo vodi, kako bi podigao vozilo po kojem se proslavio na društvenim mrežama i izazvao pažnju javnosti.

(Kurir.rs Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja