LUKSUZNA PUTOVANJA I VEZA SA PEVAČICOM I MODELOM: Tačijev sin živi BAHATO! Mnogi na Balkanu mogu samo da sanjaju o ovakvom luksuzu! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

na visokoj nozi

LUKSUZNA PUTOVANJA I VEZA SA PEVAČICOM I MODELOM: Tačijev sin živi BAHATO! Mnogi na Balkanu mogu samo da sanjaju o ovakvom luksuzu! (FOTO)

Društvo -

Endrit Tači, sin predsednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija dospeo je u žižu javnosti kada je odgovorio na neprimerenu opasku lidera opozicionog Pokreta samoopredeljenje, Aljbina Kurtija, koji je rekao da su predsednik Srbije i kosovski predsednik postali toliko "bliski prijatelji" da preostaje još samo da mladi Tači zaprosi ćerku Aleksandra Vučića.

On je na Instagramu poručio Kurtiju da mu zahvaljuje, ali da ima vremena i strepljenja i da će sačekati dok ćerka lidera Samoopredeljenja ne bude spremna za brak.

Tačijev sin ima 19 godina, i na Instagram profilu objavljuje slike sa putovanja širom sveta. Mediji prenose da ovo ponekad izaziva bes kod javnosti u Prištini, zbog lošeg standarda građana. Takođe se pominje i njegova navodna veza sa pevačicom i modelom sa Kosova Adeom Pulom.

Pogledajte kako izgleda život mladog Tačija, koga zbog povremenih političkih komentara sad smatraju mogućim naslednikom svog oca u politici.

1 / 10 Foto: Instagram printscreen

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track