Najnovije vesti

INCEST POTRESA MRČAJEVCE: Jasmina (19) pobegla sa 31 GODINU STARIJIM STRICEM - BIVŠIM SVEŠTENIKOM! Miroljub rasčinjen zbog bludničenja!
Foto: Privatna Arhiva

neverovatna priča!

INCEST POTRESA MRČAJEVCE: Jasmina (19) pobegla sa 31 GODINU STARIJIM STRICEM - BIVŠIM SVEŠTENIKOM! Miroljub rasčinjen zbog bludničenja!

Društvo

Roditelji Jasmine Stefanović (19) ne znaju gde se ona nalazi, ali su uvereni da je u vezi s Miroljubom Šćepanovićem (50), nekadašnjim sveštenikom koji je raščinjen upravo zbog bludnog života!

Mrčajevčanka Jasmina Stefanović (19) nestala je prošle nedelje. Roditelji sumnjaju da je pobegla sa stricem Miroljubom Šćepovićem (50), nekadašnjim sveštenikom koji je službu u crkvi izgubio upravo zbog bludnog života.

Roditelji tvrde da je Jasmina u vezi sa stricem
Roditelji tvrde da je Jasmina u vezi sa stricemfoto: Privatna arhiva

- Javljala nam se porukama, ali glas joj nismo čuli. Miroljub je moj brat od tetke, bio sam mu dever na venčanju. Šokirani smo - priča kroz suze otac Perica Stefanović.

Majka Zorica je iste večeri kada Jasmina nije došla kući policiji prijavila nestanak ćerke. Stefanovići imaju još tri ćerke i u strahu su za život najstarije jer ne znaju gde se nalazi.

Meštani kažu da je Miroljub raščinjen jer je voleo tuđe žene
Meštani kažu da je Miroljub raščinjen jer je voleo tuđe ženefoto: Privatna arhiva

- Miroljub je u varošici poznat po čudnom ponašanju, ali mi smo ga kao rođaka takvog prihvatili. Nismo ni slutili da je spreman da počini incest s bratanicom. Ženio se dva puta, ali su ga žene zbog neverstva napuštale. Zbog razvratnog života koji je vodio izgubio je i službu u crkvi. I to dva puta! Bavio se i raznim sumnjivim poslovima, hapšen je kad su mu u kući pronašli oružje. To je čovek koji je spreman na sve. Strahujemo da je ne proda kao belo roblje! Jasmina je vrhunski šminker. Možda je oboma šminkom promenila izgled, pa se na taj način kriju - priča očajni otac.

Jasminin otac Perica je očajan
Jasminin otac Perica je očajanfoto: Privatna arhiva

Jasmina je u oktobru trebalo da pođe na fakultet, upisala je arhitekturu. U porodici kažu da je upravo stric, sa kojim je odbegla, zaslužan što je prekinula vezu sa momkom. Poslednji put je viđena 2. septembra, kada je sa stricem Miroljubom izašla iz svoje kuće u Mrčajevcima kako bi navodno otišli da izrade fotografije. Ponela je laptop sa slikama i novac. Sa roditeljima je te večeri trebalo da ide na veselje u Tavnik, ali kada ju je otac pozvao da izađe iz stričeve kuće, ona mu se nije javila na telefon. Perica je potom pozvao Miroljuba i on mu je tada rekao "da Jasmina iz njegove kuće neće otići po cenu života"! Od tada joj roditelji nisu čuli glas. Kažu da se sestrama javljala porukama, ali sumnjaju da ih je ona pisala.

U Grivcu, selu kod Knića, gde je Miroljub nekad službovao, kažu da je službu izgubio zbog švaleracije i mutnih poslova.

- Miroljub je u selu bio poznat po tome što je voleo tuđe žene. To je znala i popadija, ali je reagovala tek kada je videla popa kako se u porti crkve ljubi sa devojkom. Pre toga je zbog švaleracije sa jednom maloletnicom od seljaka dobio batine, pa pošto je bilo pretnji, popu su pretresli kuću i u dečjem krevecu policija je našla automatsko oružje - priča Milan T., meštanin Grivca.  

Miroljubova kuća se nalazi preko puta škole
Miroljubova kuća se nalazi preko puta školefoto: Privatna arhiva

Usmerio kamere prema školi Obezbedio kuću video-nadzorom

Miroljubova kuća se u Mrčajevcima nalazi preko puta OŠ "Tatomir Anđelić". Nedavno je svoj dom obezbedio video-nadzorom. Pošto je porodica odbegle devojke sa njim ranije bila u dobrim odnosima, on im je poslao snimke sigurnosnih kamera, želeći da se pohvali. - Kada nam je Perica pokazao te snimke, ostali smo u šoku. Kamerama je pokriven ulaz i dobar deo školskog dvorišta i zgrada. Videćemo u ponedeljak na koji način ćemo to rešavati, ali nedopustivo je da bilo koje privatno lice snima decu u školi - rekao nam je jedan nastavnik ove škole.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...