Najnovije vesti

OVO TI JE ZATO ŠTO SE NISI PLAŠIO! Mali Dušan od pilota koji ga je prevozio dobio POKLON koji će vam naterati suze na oči (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

mali junak!

OVO TI JE ZATO ŠTO SE NISI PLAŠIO! Mali Dušan od pilota koji ga je prevozio dobio POKLON koji će vam naterati suze na oči (FOTO)

Društvo

Mali Dušan Todorović (4), teško oboleo od karcinoma neoblasma, odleteo je večeras avionom Vlade Srbije uz pratnju lekara Dečje bolnice u Tiršovoj u Barselonu na lečenje. Dečak za kojeg se moli cela Srbija prethodno je iz Svilajnca prevezen helikopterom do Beograda, a svojom hrabrošću zadivio je pilote.

Mali heroj se, kako saznajemo, nije plašio tokom leta helikopterom do Beograda, a pre nego što će ući u avion "lir džet" koji je ustupila Vlada Srbije kako bi dečak otputovao u Španiju, pilot helikoptera skinuo je sa svoje uniforme značku orla i dao je Dušanu uz rečenicu:

- Ovo ti je zato što se nisi plašio letenja i zato što si bio pravi pilot.

Borba za život dečaka podigla je Srbiju na noge, ujedinivši stanovnike u zajedničkoj borbi protiv dva najveća Dušanova neprijatelja: vremena i nedostatka novca za lečenje. Novac za njegovo lečenje uplaćen je ranije danas na račun klinike u Barseloni.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...