STALNO ČUJETE “KUPI MI, KUPI MI”, A NE ZNATE KAKO SVE DA OBEZBEDITE: Najbrži način da se izvučete iz novčane krize!
Foto: Promo

STALNO ČUJETE “KUPI MI, KUPI MI”, A NE ZNATE KAKO SVE DA OBEZBEDITE: Najbrži način da se izvučete iz novčane krize!

Društvo -

Život u 21. veku zaista je nemilosrdan, naročito prema porodicama s decom. I kada ste sami dovoljno je teško izaći na kraj sa svim potrepštinama i mesečnim računima, a kada uz to imate i, na primer, dvoje tinejdžera, može se reći da ste sigurno iskusili finansijski pakao.

Daj hrpu novca za novi telefon (pa, tata, svi imaju takav!), nove patike za novu školsku godinu, i to one basnoslovno skupe (ali, mama, pa te mi se jedine sviđaju!)... Da ne spominjemo i ono što ne možete da zaobiđete - preskupe knjige, novu jaknu i tople čizme za zimu, privatni časovi kada je neophodno, na proleće ekskurzije...

A šta je sa letovanjem koje ste obećali supruzi? Ili zajedničkoj štednji za novi automobil, kako ste se dogovorili sa mužem? Opet ostaje za sledeću godinu, a onda opet za onu sledeću, i tako većina ljudi u Srbiji upadne u začarani krug i svakodnevni pritisak, da i u snu počinje da čuje “Kupi mi, kupi mi, kupi mi....”

Kako da rešite problem tako da svi budu zadovoljni, a sve redovne potrebe namirene?

Jedini način da uspete da obezbedite i sebi i porodici sve što je potrebno, a da vam pritom ne iseku struju ili slično, jeste da se odlučite na brzi keš kredit, ali tu se javlja dilema - kako da znate da ste odabrali najpovoljniji?

Ako banka nudi neke od sledećih uslova, slobodno podnesite zahtev za kredit, jer ste pronašli najbolju opciju:

- Keš kredit bez definisane namene - da možete da ga koristite za šta god poželite

- Mogućnost odabira da li će kamatna stopa biti promenljiva ili fiksna u prvih 60 meseci otplate

- Bez troškova obrade

Koji kredit treba da uzmete - kratkoročni ili dugoročni?

Sve zavisi koliko vam novca treba! Ako vam treba dopuna kućnog budžeta ili vam nedostaje novca da kupite ono što vam je potrebno, a ne prelazi cifru od oko 3.000 evra, tu je kratkoročni keš kredit do 350.000 dinara i možete ga otplatiti već za 12 meseci i ratosiljati se dugova!

Ako vam je novac potreban za neke veće i skuplje investicije, tu je i dugoročni keš kredit do 15.000 evra, sa rokom otplate do 120 meseci.

Ne morate ni da čekate danima na povratne informacije iz banke - već za 15 minuta možete da saznate da li će vam keš kredit biti odobren!

Ako se pitate koja banka nudi ovakve pogodnosti, imamo odgovor - Vojvođanska banka u okviru specijalne jesenje ponude do 31. oktobra odobrava keš kredite po specijalnim uslovima, bilo da ste njihov klijent ili ne ali biste zbog ovog kredita prebacili svoja mesečna primanja u Vojvođansku banku.

Iskoristite ovu ograničenu ponudu i obezbedite sebi novac za sve što vam nedostaje i da “Kupi mi, kupi mi” koje odzvanja po ceo dan konačno postane samo uspomena!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja