Najnovije vesti

VOZI ODMORAN: Adrija medija grupa i Kurir podržali kampanju Agencije za bezbednost saobraćaja  i dobili zahvalnicu!
Foto: Ana Paunković

Rezultati kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja

VOZI ODMORAN: Adrija medija grupa i Kurir podržali kampanju Agencije za bezbednost saobraćaja i dobili zahvalnicu!

Društvo

Kompanija Adrija medija grupa i dnevni list Kurir dobili su zahvalnicu Agencije za bezbednost saobraćaja za podršku realizaciji kampanje „Vozi odmoran“.

Direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević uručila je danas predstavnicima medija, Ministarstva unutrašnjih poslova, Udruženja osiguravača Srbije i JP Putevi Srbije zahvalnice za podršku i doprinos njihovoj trećoj letnjoj kampanji „Vozi odmoran“.

foto: Ana Paunković

Miloševićeva je istakla da je cilj svih aktivnosti Agencije za bezbednost saobraćaja povećanje bezbednosti u saobraćaju, a s druge strane i stalni rad na prevenciji.

foto: Ana Paunković

- Svima je poznato da su najkritičniji letnji meseci kada je u pitanju bezbednost u saobraćaju. To su meseci kada je pojačan intenzitet saobraćaja, a samim tim je povećan i rizik od nastanka saobraćajnih nezgoda. Rezultati kampanje „Vozi odmoran“ ukazuju da imamo smanjenje u broju saobraćajnih nezgoda za četiri odsto, zatim imamo smanjen broj poginulih za osam odsto i 14 odsto je smanjen broj povređenih lica - navela je Miloševićeva i dodala da jedino kod pešaka nije zabeleženo smanjenje broja poginulih ni povređenih. Ona je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da se ponašaju bezbedno.

(Promo-tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...