ZAR JE MOGUĆE DA OSMACI MALTRETIRAJU PRVAKA?! Poznati srpski reditelj ogorčen! Srđan Dragojević ne može da veruje šta se dogodilo njegovom sinu u školi!
Foto: Nebojša Mandić

priču objavio na društvenim mrežama

ZAR JE MOGUĆE DA OSMACI MALTRETIRAJU PRVAKA?! Poznati srpski reditelj ogorčen! Srđan Dragojević ne može da veruje šta se dogodilo njegovom sinu u školi!

Društvo -

Poznati srpski reditelj Srđan Dragojević pohvalio se na društvenim mrežama da je ove godine njegov sin, inače četvrto dete, pošao u školu.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena od početka školske godine, kada se Dragojević na Tviteru požalio na neprijatnu situaciju kroz koju je prošao njegov sin i đak prvak.

"Učenik osmog razreda danas je na odmoru oteo mafin mom sinu prvaku, zagrizao i bacio ga na zemlju. Sutra ću lepo da odem u školu, nađem dečaka, uzmem mu školsku torbu, dam mu broj telefona i kažem mu: “Neka mi se tvoji roditelji jave da im vratim torbu i da popričamo”. Drugačije ne može", napisao je juče ogorčeni Dragojević.

U sledećem tvitu na tu temu, on se obratio pratiocima:

"Zaista ne znam da li je neko od vas roditelja imao iskustvo da osmaci maltretiraju prvaka. Ovo mi je četvrto dete u školi. Takav slučaj je ranije bio nemoguć, bar iz mog iskustva".

Dragojević je ipak rešio da se smiri i spusti loptu.

"Ideja moje supruge (prema kojoj sam bio veoma skeptičan) da se osmaku koji je maltretirao našeg prvaka uzme torba i ljubazno traži da se vidimo sa njegovim roditeljima i lepo popričamo, pala je u vodu. “Neću da budem tužibaba”, kaže naš prvak, još juče beba", naveo je režiser na Tviteru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track