OKTOBAR U DUBAIJU SA AGENCIJOM BIG BLUE: Grad na pesku boje zlata za samo 399 evra
Foto: Promo

grad sa bezbroj čuda

OKTOBAR U DUBAIJU SA AGENCIJOM BIG BLUE: Grad na pesku boje zlata za samo 399 evra

Društvo -

Hotel Burdž al Arab je simbol Dubaija. Ili jedan od simbola. Iz daleka podseća na ogromno jedro ukrašeno heliodromom. Doseže u visinu od 321 metar, ali iako je najprestižnija nije i najviša građevina. Sa 160 spratova i visinom od 828 metara, to je čudesni Burdž al Kalifa sa svojih 57 bešumnih litova koji se kreću brzinom od 18 metara u sekundi… S vidikovca, na 126. spratu, pogled je čaroban.

Ovaj futuristički megapolis, okupan blještavilom sunca na pesku Arabijske pustinje, preseca prirodni vodeni kanal Krik, koji Dubai deli na dve celine – Deiru i Bur Dubai. Ali, tu su i desetine veštačkih kanala zbog čega su neki Dubai prozvali i “Venecijom istoka”. Skoro i da je tako jer Dubai, verovali ili ne, dnevno troši milion litara vode. Svaka travka, svaki cvet i svaka palma, zaliva se bukvalno 24 sata sistemom “kap po kap”.

foto: Promo

Ukras Dubaija su i široke avenije, metro s klimatizovanim stajalištima, najveća marina na svetu koju je napravio čovek, brojni šoping molovi… A i nije tako dalek, jer se sada direktnim letom iz Beograda stiže do Dubaija za manje od pet sati.

Dubai je i grad s nekoliko stotina veličanstvenih hotela… Sa uračunatom avio-kartom, boravak na bazi noćenja sa doručkom, svim transferima i uslugom vodiča, iz bogate ponude agencije Big Blue, za polaske 13., 20. i 27. oktobra (6 dana) izdvajamo dva hotela.

foto: Promo

Grand Millenium hotel je pre svega iz kategorije idealno lociranih. Pozicioniran je u centru grada na Shaikh Zajed roadu, u blizini najvećih šoping centara i najviše zgrade na svetu. Gostima nudi besplatne šatl buseve do šoping centra ili do poznate Kite beach plaže. Cena aranžmana je 499 evra.

foto: Promo

Hotel Golden Tulip al Barsha 4* je u istom terminu boravka za nijansu jeftiniji – 399 evra. Nalazi se na idealnoj lokaciji odnosno samo nekoliko minuta od Dubai Internet City, Knowledge Village, Tecom i Palm Jumeirah. Nudi i mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih plaža La Mer i Jumeirah. Od šoping centra Mall of the Emirates je na pešačkoj udaljenosti.

Ne propustite priliku, Dubai je grad s bezbroj čuda. U Emirajt molu možete da se skijate, a u Britanskom da sedite u kafiću čiji je inventar od leda. Čak vam i piće služe u ledenim čašama… A kad se vratite tek tada shvatite da je Dubai i tamo gde je svaki detalj kao pogled na razglednicu ili pravi prizor iz mašte.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track