KIŠA NAPRAVILA HAOS NA PUTEVIMA: Sve stoji u Višnjičkoj, oprezno za volanom
Foto: Kurir

STANJE NA PUTEVIMA

KIŠA NAPRAVILA HAOS NA PUTEVIMA: Sve stoji u Višnjičkoj, oprezno za volanom

Društvo -

Umereno oblačno, ali uglavnom suvo vreme, međutim zbog povremeno slabe i kratkotrajne kiše koja je ponegde moguća u vožnji, treba biti oprezan zbog vlažnih kolovoza, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

foto: Profimedia

Kiša i oblačno vreme jutros su uneli dodatnu nervozu među vozače i napravili dodatni haos u jutarnjem špicu. Reporter Kurira, na putu ka poslu, javio je da je tako Višnjička ulica, između ostalih, u potpunosti blokirana i sve mili.

foto: Kurir

Onima koji su se ovog jutra zaglavili u saobraćaju na putu ka dnevnim obavezama savetuju se maksimalan oprez i čelični živci.

Na auto-putevima i putevima I i II reda kreće se umeren broj vozila i nema vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju, ali na velikom broju deonica saobraćaj je promenjen i prilagođen radovima.

Nastavljaju se radovi na dogradnji dekorativnog osvetljenja na beogradskom mostu "Gazela", na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put kroz Beograd), ali radovi ne utiču na odvijanje saobraćaja na mostu.

foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Od 24. septembra do 8. oktobra, u periodu od 7.00 do 19.00 izvode se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na Obilaznici oko Beograda.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije u Mađarsku čeka se na Horgošu 240 minuta, a na Kelebija 180. Na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj teretna vozila čekaju 120 minuta.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja