HAOS U STUDIJU! ŽESTOKA SVAĐA JELENE MILIĆ I IRINE VUKOTIĆ, MARIĆ SE JEDVA ČUO:  Sve je počelo zbog Šešelja i picajzli a onda su se stvari otele kontroli! VODITELJKA NAPUSTILA EMISIJU (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

ovo niko nije očekivao

HAOS U STUDIJU! ŽESTOKA SVAĐA JELENE MILIĆ I IRINE VUKOTIĆ, MARIĆ SE JEDVA ČUO: Sve je počelo zbog Šešelja i picajzli a onda su se stvari otele kontroli! VODITELJKA NAPUSTILA EMISIJU (VIDEO)

Društvo -

U jutarnjem programu Hepi televizije došlo je do žučne svađe između Jelene Milić i voditeljke Irine Vukotić.

I sve to zbog Vojislava Šešelja... i picajzli.

Kako se iz njihovog "razgovora" može videti sukob je nastao zbog jedne od prošlih emisija u kojoj je gostovao lider SRS koji je, kako tvrdi Jelena Milić, za nju rekao da ima picajzle.

Ona je ušla u sukob sa voditeljkom Irinom jer nije tada stala u njenu odbranu.

- Irina i vi imate ćerku, ona je sad javna ličnost. Kako ćete se vi osećati kad vam ćerka čuje da za vas neko u javnosti kaže da vi imate picajzle a vi sedite u studiju i ne reagujete?

- Govorila sam uvek da neprimerene izjave nisu dozvoljene.

- Ne, rekli ste da negovane žene treba štititi.

- Nemojte sad parafrazirati. Sećam se odlično te emisije... Vi pričate o onoj kada je gostovao Vojislav Šešelj. On je pomenuo vas i još neke žene i ja sam mu rekla da ne bi trebalo da pričamo loše o ženama.

- Ne, vi ste reagovali tek kada je spomeno Zoranu Mihajlović, bila je odlučna Milićeva.

- Ja nisam toliko površna... a u ostalom nije moja uloga da ovde branim i mirim.

Usred sukoba uspeo je da se oglasi i Milomir Marić...

- Irina je rekla da ne dozvoljava da se napadaju dame. Mislila je i na ministarku i na tebe, pokušao je da umiri situaciju Marić.

- Ne nije mislila na mene.

- Ovde je bilo toliko neprimerenih reči da ne mogu svakome da merim ko je šta rekao. Svako je odgovoran za svoj javni nastup.

Marić: Idemo dalje...

Nećemo Mariću da idemo dalje. Hoću da završimo sa ovim. Ja nisam vaspitačica u vrtiću i da mirim zavađene goste. I što se ne obratite Mariću, nego samo napadate mene. Šta gospodin Marić nije postojao dok je Šešelj to govorio?!

Pred kraj gostovanja Jelene Milić, Irina je napustila studio.

Kurir.rs/Foto: Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja