KURIR RUŠI SVE REKORDE! OPET SMO RAZBILI TELEVIZIJE! Od svih korisnika interneta u Srbiji 64,65% čita KURIR.RS, odnosno 2.795.905 građana! SRBIJA JE UZ NAS!
Foto: Kurir

hvala vam!

KURIR RUŠI SVE REKORDE! OPET SMO RAZBILI TELEVIZIJE! Od svih korisnika interneta u Srbiji 64,65% čita KURIR.RS, odnosno 2.795.905 građana! SRBIJA JE UZ NAS!

Društvo -

Kurir.rs je i u septembru postigao nezapamćen uspeh! Čak 64,65 odsto svih korisnika interneta u Srbiji čita naš portal!

Po zvaničnim podacima merenja digitalnih medija Gemiusa za Srbiju, u septembru je 2.795.905 jedinstvenih korisnika, odnosno posetilaca, posetilo www.kurir.rs, što je 64,65 odsto od svih korisnika interneta u Srbiji!

Kurir.rs je zabeležio neverovatan trend rasta i u ostalim parametrima, pa su tako u toku septembra zabeležene 43.190.323 posete prilikom kojih su otvorene čak 177.507.053 strane.

Gledano po vremenu koje korisnici provedu na sajtu Kurira, naš portal jači je od tri neposredna konkurenta zajedno! Naime, tokom septembra čitaoci (samo iz Srbije) su proveli 595 godina i 361 dan.

foto: AMG

Podaci sa analitike koji su u stalnom porastu jasno pokazuju da čitaoci portala u Srbiji prepoznaju kvalitet sadržaja, tačnost i pouzdanost informacija kao i objektivnost i brzinu pri izveštavanju koji Kurir.rs pozicioniraju daleko ispred konkurencije!

Treba napomenuti da je sportska rubrika našeg portala sa više od milion jedinstvenih korisnika i dalje najčitanija sportska rubrika u Srbiji!

CELA SRBIJA ČITA KURIR.RS!

HVALA ŠTO NAM VERUJETE, OSTANITE UZ KURIR.RS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track