STRAVIČNA OBJAVA NOVOSAĐANKE NA FEJSBUKU ZAPREPASTILA SRBIJU: Polugo muškarac u crvenom pikapu pokušao da mi uvuče ćerku u auto! UŽASAN DETALJ JE SVE ŠOKIRAO!
Foto: Printscreen/ Facebook, Shutterstock

majka odmah slučaj prijavila policiji

STRAVIČNA OBJAVA NOVOSAĐANKE NA FEJSBUKU ZAPREPASTILA SRBIJU: Polugo muškarac u crvenom pikapu pokušao da mi uvuče ćerku u auto! UŽASAN DETALJ JE SVE ŠOKIRAO!

Društvo -

Na društvenim mrežama pojavila se objava majke A.K., iz Novog Sada koja je uznemirila Novosađane.

“Ćerka mi je juče oko 13 časova, kada je išla u školu doživela pokušaj silovanja i otmicu. Sreća da je uspela da se otrgne i dotrči nazad kući.To se desilo na Telepu. Crveni pikap sa rešetkama se zaustavio, polu go muškarac, donji deo nije imao, pokušao je dete uvuči u auto. Sreća nije uspeo. Slučaj je prijavljen policiji. Tablice nije imao”, stoji u objavljenom statusu na Fejsbuku.

foto: Printscreen/Facebook

Kako kaže majka A.K., u sredu njena ćerka koja pohađa šesti razred, krenula je u školu, skraćenim putem, preko nasipa.

"Čula je da auto ide iza nje, ali se nije okretala, jer obično tuda idu kola. Kada joj se približio taj auto, kroz prozor je muškarac pitao “Izvini, kuda bi mogao da prošem do Adica”. Ona je tada pogledala čoveka, koji po njenoj proceni ima oko 20-25 godina, i koji je bio dole go, dok je držao onu stvar u ruci", kaže majka A.K.

Policija intezivno radi, uključen i Centar!

Kako nam je potvrđeno u novosadskoj policiji, slučaj je prijavila majka A.K.

"Intezivno se radi na ovom slučaju, a uključen je odmah i Centar za socijalni rad", rečeno nam je u novosadskoj policiji.

Kako dalje kaže, onda je on preko suvozačeveg mesta, dok se auto polako kretao, desnom rukom pokušao da dohvati njenu ćerku i uvuče je u auto.

"Moja ćerka je uspela da se otrgne od njegove ruke i da pobegne. Ona je inspektorima ispričala da je taj manijak krupan, crn, da nema nešto upadljivo na ruci, mislila je na tetovažu ili prsten. Zapamtila je da nema ni tablice, ni oznaku o kojim kolima se radi, već da ima u kolima pozadi rešetke. Dobro je ona sve to upamtila iako ima dvanaest godina", kaže majka.

Kako dalje navodi, nju je ćerka čim se vratila kući, odnosno kada je uspela da pobegne od tog čoveka, ona je umesto u školu otišla kući, nazvala telefonom i ispričala joj šta joj se desilo.

"Odmah sam došla kući i pozvala policiju. Došli su odmah, napravili zapisnik, a kasnije smo išle kod inspektora zajedno da ona da izjavu u mom prisustvu", rekla je A.K.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track