TESTIRALI SMO ZA VAS : Nova Mazda 6 nas je oduševila, a kada vidite šta sve ima od opreme ostaćete bez daha!

Društvo -

Jedna od stvari u kojoj najviše uživamo kada je reč o našem poslu jeste prilika da testiramo i isprobavamo najnovije modela automobila, uređaja i ostalih proizvoda na tržištu! Tako smo ove nedelje imali priliku da specijalno za vas provozamo i testiramo najnoviju Mazdu sa specijalnom „Skyactiv“ tehnologijom, najvišim nivoom opreme, sa opcijom autmatskog i ručnog menjača upakovanim u neodoljivo elegantnu i moćnu novu Mazdu 6.

Pored vrhunske udobnosti na koju smo već navikli kada je ovaj proizvođač u pitanju, Mazda po prvi put nudi i opciju ventilacije sedišta! Značajno je poboljšana i zvučna izolacija, a promene na sistemu oslanjanja i fino podešavanje svih elemenata omogućilo je da Mazda 6 klizi putevima mekše i tiše nego ikad pre!

Ipak, ono što nas je potpuno oduševilo jeste sadržaj opreme koji ima za cilj povećanje sigurnosti na putu, a koji se ogleda u radarskom tempomatu koji nadzire razmak u odnosu na vozilo ispred nas, i po potrebi nas obaveštava, a kad treba i sam koči! Zatim, serijski su sistemi koji sprečavaju nenamerno napuštanje kolovozne trake, nadziru zadnje mrtve uglove i upozoravaju na bočni saobraćaj iza vozila pri vožnji u rikverc.

Iako bismo mogli o novoj Mazdi 6 u nedogled odlučili smo da vas ne umaramo sa tehničkim detaljima, već da vam na licu mesta pokažemo kako je voziti ovaj auto u gradskoj i vangradskoj vožnji! Onako kako bi ste ga baš vi vozili!

Pogledajte kako je sve to izgledalo, a svoju test vožnju zakažite ovde!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track