Najnovije vesti

ŽESTOKA SVAĐA JELENE MILIĆ I IRINE VUKOTIĆ ŠOKIRALA SRBIJU: Voditeljka se oglasila posle haosa u studiju, pa mnoge ostavila BEZ TEKSTA (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TV Happy

IMA SAMO JEDNU PORUKU

ŽESTOKA SVAĐA JELENE MILIĆ I IRINE VUKOTIĆ ŠOKIRALA SRBIJU: Voditeljka se oglasila posle haosa u studiju, pa mnoge ostavila BEZ TEKSTA (VIDEO)

Društvo

Irina Vukotić, voditeljka jutarnjeg programa Hepi televizije oglasila se posle sukoba sa direktorom CEAS Jelenom Milić. 

Na pitanje kako to izgleda kada voditelj usred emisije napusti studio, Irina odgovara da nikada nije kasno da se neke stvari dese prvi put i da je tokom emisije već rekla sve što je mislila. 

"Kada se neki razgovor pretvori u monolog, a nije više dijalog, tu onda nema mesta za dve osobe, dovoljna je jedna. Verujem da i kada je sukob mišljenja i kada su različiti stavovi u pitanju, sve može da ostane kulturno, ljudski, sa stavom. Kada to nije tako i kada to ode u neke druge dimenzije, pogotovu kada nivo komunikacije nije nivo koji je negde svima nama poznat i dobar, onda se, eto, prvi put dogodi se to što se dogodilo", kaže Irina.

Neprijatna scena odigrala se u utorak u emisiji "Dobro jutro Srbijo" televizije Hepi, kada je direktor CEAS Jelena Milić napala voditeljku Irinu Vukotić,  optuživši je da "nije reagovala kad je navodno Vojislav Šešelj govorio o tome da Jelena Milić ima picajzle".

(Kurir.rs/Sputnjik)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...