NAPRAVITE DOBRU RAČUNICU: Uštedite novac pri kupovini Samsung bele tehnike!
Foto: Promo : Slika je ilustrativnog karaktera

NAPRAVITE DOBRU RAČUNICU: Uštedite novac pri kupovini Samsung bele tehnike!

Društvo -

Neophodni su vam novi uređaji za domaćinstvo, a želite da prođete što jeftinije? Računi za električnu energiju ozbiljna su vam stavka u budžetu domaćinstva, te prihvatate svaki dobronamerni savet za njeno racionalnije trošenje?

Nema sumnje da postoje brojni načini kako da uštedite, u oba slučaja. Svakako da i mi možemo da vas posavetujemo i kažemo vam da: kupujete na akcijama, koristite LED umesto običnih sijalica, isključujete kućne uređaje iz utičnica kada iste ne koristite, ali je svakako korišćenje energetski efikasnih kućnih uređaja jedan od najboljih načina uštede. To, ali i specijalna ponuda koja stiže iz kompanije Samsung i važi do 30. novembra ove godine.

Naime, kako bi svojim korisnicima omogućila kupovinu energetski efikasnih uređaja, ova kompanija je pripremila akciju tokom koje je moguće kupiti odabrane modele ovakvih uređaja uz uštedu od 11.000 do 45.000 dinara. Osim direktne novčane uštede, u ovom slučaju, kupovinom odabranih modela Samsung veš mašina A+++, mašina za pranje i sušenje veša i frižidera sa NO FROST tehnologijom, korisnik dobija uređaje koji zadovoljavaju najviše standarde energetske efikasnosti, čime se značajno smanjuje potrošnja električne energije.

Uz sve ovo, Samsung takođe daje garanciju od pet godina na pomenute proizvode.

Frižideri, kao i mašine za pranje veša, najveći su potrošači električne energije u domaćinstvu. Zato je kompanija Samsung posvećena razvoju uređaja koji zadovoljavaju najviše standarde energetske efikasnosti. Ovakvi uređaji, osim što štede električnu energiju, pa samim tim štede i novac, imaju smanjeni nivo buke, veoma su tihi i uz to ekološki prihvatljivi.

foto: Promo : Slika je ilustrativnog karaktera

Frižideri ove kompanije dolaze sa “No Frost” tehnologijom koja poboljšava protok vazduha i održava konstantnu temperaturu u svakom uglu frižidera, čime se sprečava gomilanje leda i inja. Šta to za korisnika znači? Na primer, neće provesti sate i sate u mukotrpnom i višesatnom odmrzavanju. Uz to, Samsung frižideri su savršenog dizajna. Odlično se uklapaju u svaki enterijer i kuhinju, a način organizacije prostora u njima, donosi više mesta, lakšu dostupnost hrane i pića, uz produženu svežinu namirnica.

Kada je o veš mašinama reč, Samsung je uveo niz inovacija za brže i pametnije pranje. Veš mašina sa QuickDrive tehnologijom skraćuje vreme pranja i do 50 odsto, a potrošnju energije do 20 odsto, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje. Posebno zgodna je tehnologija AddWash za dodavanje zaboravljene odeće nakon pokretanja ciklusa pranja. EcoBubble tehnologija moćno čisti, čak i pri niskim temperaturama. Da bi korisnik lakše razumeo – ova tehnologija čini da se deterdžent pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje, materijal i štedi energiju.

Važno je napomenuti da oznaka A+++ energetske efikasnosti kod veš mašina znači da ovi uređaji imaju veću energetsku efikasnost od one koja se zakonskim propisima odnosi na kategoriju A.

Lista svih proizvoda uključenih u ponudu dostupna je na https://www.samsung.com/rs/offer/pametna-racunica/, a Samsung daje garanciju od pet godina kao i 10 godina garancije na motor sa digitalnim inverterom.

Stoga, ako želite da uštedite novac, a u svoje domaćinstvo unesete proizvode koji će vam pružiti najkvalitetniju uslugu, Samsung nudi pravo rešenje.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track