PREDSEDNIK VUČIĆ: Nisam uvredio žene u fabrici u Kraljevu! Nikada nisam uradio ništa nepristojno, osim što sam jednom opsovao sebi u bradu
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

reagovanje

PREDSEDNIK VUČIĆ: Nisam uvredio žene u fabrici u Kraljevu! Nikada nisam uradio ništa nepristojno, osim što sam jednom opsovao sebi u bradu

Društvo -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne razume čime je uvredio žene prilikom posete fabrici tekstila Eurotay, kako mu to prebacuju, te primetio da ga kritikuju oni koji bi voleli da je uradio ono što zapravo oni misle.

"Ovo je jedinstven slučaj u svetu da nekoga kritikujete zbog nečega što nije uradio ni rekao, ali biste voleli da je mislio ono što oni misle. To što neki imaju perverznu i pokvarenu maštu, meni to nikad nije padalo na pamet", rekao je Vučić za televiziju Pink.

On je naveo da za šest godina, osim jednom prilikom, tokom poplava, kada je opsovao "sebi u bradu", nije učinio nijednu nepristojnu stvar, već se uvek trudi da državu predstavlja na najbolji način i u zemlji i u inostranstvu.

"Ne mogu da ulazim u glavu ljudi koji su dokoni i mrze, jer ne mogu da čestitaju na tome što tamo rade žene koje imaju i 50 i 60 godina, što ne traže samo mladu radnu snagu, već i žene koje su izgubile posao", rekao je Vučić.

On je rekao da je vlasniku fabrike kazao da mora da vodi računa o radnicama, jer su to poštene, odgovorne, vredne i marljive radnice.

Vučić je nekoliko puta ponovio vlasniku da će teško naći 2.500 radnica, ukoliko žele da zapošljavaju samo žene, ali da su mu odgovorili da je za posao aplicirao samo jedan muškarac.

"Video sam komentare Jankovića, Lutovca, sve te lidere pod tajkunskom kapom, moram da kažem da su za to nadležni drugi ljudi, ja nisam, ni politika nije. Ne mogu da pomognem", rekao je Vučić.

On je istakao da kao osoba koja ima ćerku posebno vodi računa da ne uvredi žene.

"Oni traže da odgovaram za nešto što nisam ni rekao ni učinio, već za nešto što oni misle ili su želeli da sam ja mislio", kaže Vučić i istakao da nikada nije podigao ruku ni na dete, ni na ženu.

Vučić je kritikovan zbog opaske koju je uputio vlasniku fabrike u Kraljevu da je srećan, jer je sve žene uzeo da rade.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track