POSETITE ŠTAND ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Čekaju vas zanimljivi gosti i sjajna zabava
Foto: Kurir

POSETITE ŠTAND ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Čekaju vas zanimljivi gosti i sjajna zabava

Društvo -

Specijalni gost AMG štanda danas u 13 sati na Sajmu medija biće potpredsednica SNS Marija Obradović. Nakon toga, u 14 sati očekuje vas intervju sa Anastasijom Đurić, devojkom sa veoma uspešnom karijerom u digitalnim medijima.

Drugi deo dana rezervisan je za zvezde domaće estradne scene. Ekskluzivno iz Kurir live studija u 15 sati očekuje vas uključenje sa Sajma medija s jednom od najvećih pop zvezda Natašom Bekvalac. Ona će govoriti o privatnom životu i poslovnim planovima. U 15.30 na našem štandu čeka vas Gastoz, a očekujemo i dolazak Kije Kockar.

Gosti portala Espreso.co.rs biće mladi glumci koji su se proslavili svojim ulogama u filmu "Montevideo", prelepa Dženifer Martins, koja je na filmu osvojila Bikovića, a u realnom životu glumca Uroša Jovčića, koji će takođe biti naš gost. Pored ljubavnog para pridružiće nam se i Predrag Vasić (Mali Stanoje), sa kojim ćemo porazgovarati na temu glume u Srbiji, ljubavi, mladim generacijama, ali i pesmi koju je izdala Dženifer. Njihovo gostovanje počeće u 16 sati.

Od 16.45 gosti Espresa biće Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su posle više od dvadeset godina objavili zajedničku pesmu u okviru grupe Funky G. Razgovaraćemo o muzici, devedesetim godinama, ali i o neizbežnom rijaliti programu koji je porodicu doveo do ludila.

Za kraj, od 17.30 zvezde popularne serije „Istine i laži“ Jelena Gavrilović i Stefan Buzurović pričaće sa našim domaćinom u Kurir live studiju, gde će otkriti zanimljivosti sa snimanja serije, ali i iz privatnog života.

foto: Kurir

Sva gostovanja i ekskluzivni intervjui i priče biće prenošeni uživo na našim portalima i društvenim mrežama!

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete kvalitetno vreme sa nama! Vidimo se na Sajmu medija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track