UJUTRU OBLAČNO, POPODNE RAZVEDRAVANJE: Utorak širom Srbije u znaku Miholjskog leta, i do 25 stepeni
Foto: Beta/Miloš Miškov

Vremenska prognoza

UJUTRU OBLAČNO, POPODNE RAZVEDRAVANJE: Utorak širom Srbije u znaku Miholjskog leta, i do 25 stepeni

Društvo -

U Srbiji se ujutru i pre podne na severu i zapadu očekuje naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima, koje će se posle podne i uveče izmestiti ka jugu i istoku uz istovremeno razvedravanje sa severozapada.

foto: Marina Lopičić

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima ponegde i olujni, tokom dana u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na severozapadni.

foto: Printscreen/RHMZ

Najniža temperatura od 10 na istoku do 19 stepeni na severozapadu i košavskom području, a najviša od 19 do 25 stepeni Celzijusovih.

U Beogradu sutra ujutro naoblačenje, pre podne i sredinom dana povremeno kiša, a posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

foto: Printscreen/RHMZ

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, tokom dana u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko 18 C, najviša oko 23 C.

Izgledi vremena za sedam dana, do 6. novembra: Suvo i toplo sa temperaturom znatno iznad prosecnih vrednosti za ovo doba godine, od 22 do 27 C.

foto: Beta/Nenad Petrović

U većini dana pretezno sunčano, samo u četvrtak i petak umereno oblačno uz kratkotrajno pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Miloš Miškov)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track