OPET SMO RAZBILI TELEVIZIJE! KURIR RUŠI SVE REKORDE! Od svih korisnika interneta u Srbiji 67,01% čita KURIR.RS, odnosno 2.854.464 građana! SRBIJA JE UZ NAS!

NEZAPAMĆEN USPEH

OPET SMO RAZBILI TELEVIZIJE! KURIR RUŠI SVE REKORDE! Od svih korisnika interneta u Srbiji 67,01% čita KURIR.RS, odnosno 2.854.464 građana! SRBIJA JE UZ NAS!

Društvo -

Kurir.rs je i u oktobru postigao nezapamćen uspeh! Čak 67,01 odsto svih korisnika interneta u Srbiji čita naš portal!

Prema zvaničnim podacima merenja digitalnih medija Gemiusa za Srbiju, u oktobru je 2.854.464 jedinstvenih korisnika, odnosno posetilaca, posetilo www.kurir.rs, što je 67,01 odsto od svih korisnika interneta u Srbiji!

Kurir.rs je zabeležio neverovatan trend rasta i u ostalim parametrima, pa su tako u toku oktobra zabeležene 49.169.050 posete prilikom kojih su otvorene čak 201.899.639 strane.

Gledano po vremenu koje korisnici provedu na sajtu Kurira, naš portal jači je od tri neposredna konkurenta zajedno! Naime, tokom oktobra čitaoci (samo iz Srbije) su proveli 689 godina i 43 dana.

foto: Kurir

Podaci sa analitike koji su u stalnom porastu jasno pokazuju da čitaoci portala u Srbiji prepoznaju kvalitet sadržaja, tačnost i pouzdanost informacija kao i objektivnost i brzinu pri izveštavanju koji Kurir.rs pozicioniraju daleko ispred konkurencije!

Treba napomenuti da je sportska rubrika našeg portala sa više od milion jedinstvenih korisnika i dalje najčitanija sportska rubrika u Srbiji!

CELA SRBIJA ČITA KURIR.RS!

HVALA ŠTO NAM VERUJETE, OSTANITE UZ KURIR.RS!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track