Najnovije vesti

U BEOGRAD NAM STIŽE NOVA FRANCUSKA NEDELJA: Osetite duh Francuske u periodu od 15. do 22. novembra!
Foto: Promo

U BEOGRAD NAM STIŽE NOVA FRANCUSKA NEDELJA: Osetite duh Francuske u periodu od 15. do 22. novembra!

Društvo

Kao i prethodnih pet godina, u Beograd nam stiže Francuska nedelja u organizaciji Francusko-srpske privredne komore. Pod sloganom „Digitalne uspomene“, manifestacija će obuhvatiti niz kulturnih, obrazovnih i poslovnih događaja u periodu od 15. do 22. novembra.

 

Žurka otvaranja i treći četvrtak u novembru tradicionalno su rezervisani za doček Novog Božolea, mladog francuskog vina koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. Francuska nedelja će i ovog puta omogućiti posetiocima da uživaju u Novom Božoleu, kao i u drugim francuskim proizvodima i kulinarskim specijalitetima. Dodatno, u okviru Vašara francuskih proizvoda, brojni izlagači predstaviće svoje brendove i osvrnuti se na sveprisutnu digitalizaciju svog poslovanja.

 

Da Francuska nedelja opravda svoj slogan, tu će biti i kompanije koje će u okviru svojih edukativnih radionica pružiti priliku studentima i srednjoškolcima da se upoznaju sa poslovanjem u IT industriji.

 

Kulturni program Francuske nedelje ogledaće se u projekciji filma Kapetan Konan, režisera Bertrana Tavernijea, kao i u gastronomskoj radionici koja će se održati u restoranu Voulez-Vous.

 

Kao i prošle godine, tokom cele manifestacije trajaće i Onlajn sajam zapošljavanja, kome je moguće pristupiti na adresi www.francuskanedelja.rs. Potencijalni kandidati moći će da se prijave za poslove u skoro dvadeset francuskih i srpskih firmi. Svi posetioci sajta imaće priliku da uživo četuju sa HR predstavnicima kompanija.

 

Ukoliko ste ljubitelj francuske kulture ili želite da saznate kako se posluje na francuski način, pun program manifestacija, kao i dodatna obavešetenja možete pronaći na sajtu www.francuskanedelja.rs.

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...