STIŽE HLADNI TALAS! ZA VIKEND MINUS! Sneg u Beogradu u ponedeljak, ali i JAKA košava!
Foto: Beta

VREME NAREDNIH DANA

STIŽE HLADNI TALAS! ZA VIKEND MINUS! Sneg u Beogradu u ponedeljak, ali i JAKA košava!

Društvo -

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno i hladno, na jugu i jugozapadu sredinom dana i posle podne sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak. Minimalna temperatura od -3 do 3°C, maksimalna dnevna od 6 do 10°C.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i veoma hladno sa slabom kišom, susnežicom i snegom, a maksimalna temperatura biće od 2 do 4°C.

U Beogradu u subotu promenljivo oblačno i hladno. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 8°C.

foto: Reuters

U nedelju sa juga Srbije jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na jugu do 8°C na severu Srbije. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom.

Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U utorak oblačno i dalje veoma hladno sa kišom, na planinama i na istoku Srbije sa snegom, koji će tokom dana preći u kišu.

U sredu malo toplije, ponegde sa slabom kišom. U utorak će duvati jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, krajem dana u slabljenju.

U Beogradu u nedelju naoblačenje sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Maksimalna temperatura do 6°C. U ponedeljak oblačno i veoma hladno sa susnežicom i snegom, maksimalna temperatura do 3°C.

U utorak oblačno sa kišom, uz jak jugoistočni vetar. Krajem dana vetar u slabljenju. U sredu malo toplije, uz uslove za slabu kišu.

(Kurir.rs/weather2umbrella)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track