SRBIJA ŠOKIRANA NAKON SKANDALA U RUMI: Sveštenik snimao seks sa ljubavnicom, a onda su krenuli komentari! Od "OVDE NI BOG NE POMAŽE" do "PRAVDA ZA POPA"
Foto: Printscreen

Neki osuđuju, drugi se smeju...

SRBIJA ŠOKIRANA NAKON SKANDALA U RUMI: Sveštenik snimao seks sa ljubavnicom, a onda su krenuli komentari! Od "OVDE NI BOG NE POMAŽE" do "PRAVDA ZA POPA"

Društvo -

Nakon što je Srbijom poput bombe odjeknula vest da se pravoslavni jerej iz Rume našao u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog seksa sa ljubavnicom, društvene mreže i portali zasuti su komentarima.

foto: Printscreen

I dok su vernici mahom ogorčeni, osuđujući sve što se dogodilo, pogotovo zato što je upravo dete pronašlo snimak u očevom telefonu i pokazalo ga majci, nemali je broj onih koji su u celu priču uneli i dozu humora.

"Sveštenici nisu nikakvi anđeli, problem je u tome što ljudi našu veru posmatraju kroz sveštenika i što se odlučuju veruju li ili ne na osnovu postupaka sveštenika. Ako su verni a pljuju, treba da znaju da će taj sveštenik mnogostruko više da odgovara pred Gospodom, njegov život, pa i iskušenja, su daleko veća, samim tim i odgovornost pred Bogom."

foto: Printscreen

"Pošten čovek, nema šta... Corpus delicti sa lica mesta. Sam sve snimio, da posle ne bude zabune..."

"Pravda za popa!"

"Razrešiti sveštenika .Ovo je smrtni greh", samo su neki od komentara na portalu Kurira ispod pomenute vesti.

foto: Printscreen

Pažnju čitalaca posebno je privukao i jedan koji je komentarisao u formi vica:

"Otišla zena kod popa da se ispovedi: Pope, sekiram se, da li sam zgrešila.. Pop : Šta ste uradili? Žena: Spavala sam sa popom iz susedne parohije. Pop na to odgovori: Jeste zgrešili, Vi ste u ovoj parohiji."

foto: Printscreen

Bilo je i onih kojima je čitava situacija bila i više nego zabavna.

foto: Printscreen

"Verovatno po zadatku.... Isterivao đavola, inače ne bi on..."

foto: Printscreen

"Ovde ni Bog ne pomaže..."

foto: Printscreen

Podsetimo, sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo, ispričao je izvor za Kurir.

Za sada nije poznato kako se snimak raširio, ali meštanima Rume nije dugo trebalo da otrkiju ko se na njima nalazi. Inače, ženu su prepoznali po tetovaži, koja je odmah po izbijanju ovog skandala isključila Fejsbuk profil.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja