TRADICIONALNA PODRŠKA PORODIČNIM VREDNOSTIMA: MK Group izdvojila preko 8 miliona dinara za porodice zaposlenih
Foto: Promo

podrška novim roditeljima

TRADICIONALNA PODRŠKA PORODIČNIM VREDNOSTIMA: MK Group izdvojila preko 8 miliona dinara za porodice zaposlenih

Društvo -

Kako bi podstakla promovisanje porodičnih vrednosti, kompanija MK Group tradicionalno nagrađuje zaposlene koji su u 2018. godini postali roditelji. Za ovaj vid podrške izdvojeno je 8 miliona i 325 hiljada dinara.

„Kompanija MK Group je vodeća kompanija već 35 godina. Iza stabilnog poslovnog sistema stoje ljudi koji su garancija da će kompanija biti uspešna. Ponosan sam na svih 7.000 zaposlenih u 74 opštine u kojima poslujemo. Drago mi je što smo nastavili sa tradicijom podrške porodicama i što smo se ovim povodom okupili u hotelu Sheraton u Novom Sadu. Pored kolega iz Srbije, prisutni su i naši zaposleni iz Slovenije, Crne Gore i Hrvatske. U kompaniji MK Group su zaposleni deo porodice i zato nam je važno da oni budu zadovoljni i motivisani“, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

foto: Promo

Jelena Vujnović iz kompanije MK Group je rekla: „Kao majci troje dece, nije uvek lako uskladiti porodicu i posao. Međutim, kada znate da imate podršku kompanije, sve je mnogo jednostanije. Porodica je stub društva i zato mi je drago što se kompanija u kojoj radim odlučila na ovaj humani gest. Lep je osećaj raditi za kompaniju koja brine o zaposlenima i njihovim porodicama”.

Kompanija MK Group nastoji da pruži adekvatan doprinos i podršku zaposlenima u sistemu kako bi pomogla u podizanju stope nataliteta, a svojim primerom podstakla i druge kompanije u zemlji da prepoznaju ovu važnu temu u društvu i razviju svoje sisteme podrške.

foto: Promo

Podsećanja radi, kompanija MK Group je i prošle godine izdvojila preko 8 miliona dinara za podršku porodicama.

(Promo - tekst / Foto;Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track