VELIKA NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA U TEMPU: 12 najsrećnijih učesnika moći će da cele godine pazari za svoju porodicu na račun hipermarketa
Foto: Promo

VELIKA NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA U TEMPU: 12 najsrećnijih učesnika moći će da cele godine pazari za svoju porodicu na račun hipermarketa

Društvo -

Još samo 9 dana ostalo je do kraja velike novogodišnje nagradne igre! Naime, kako je decembar tradicionalno mesec u kojem se najviše dele i dobijaju pokloni, a kako bi praznično raspoloženje i pripreme za Novu godinu i Božić protekli u još lepšem raspoloženju pobrinuli su se Tempo hipermarketi.

Do 29. decembra, svi potrošali koji obave svoju prazničnu kupovinu veću od 3.000 dinara u bilo kom Tempo hipermarketu, imaju mogućnost da postanu srećni dobitnici kako nedeljnih nagrada, tako I da učestvuju u izvlačenju za glavne nagrade u nagradnoj igri “Kupujte na naš račun”.

Najsrećnijih 12 uploviće u Novu godinu sa vaučer karticama od po 600 000 dinara sa kojima mogu tokom cele godine da uživaju u kupovini u Tempu.

Svi dobitni kodovi nedeljnih nagrada nalaze se na Tempo sajtu, a dodatno su i postavljeni na ulaznim plakatima u hipermarkete.

foto: Promo

“Period pred nama je vreme kad smo posvećeni darivanju, a to je bila prilika da nagradimo vernost naših kupaca i pružimo im mogućnost da ‘Kupuju na naš račun’. U trenutku kad se pripremaju slavske i praznične trpeze, želeli smo da potrošačima ulepšamo osećaj kupovine. Najsrećniji će imati priliku, da u svih naših 12 Tempo centara, pazare tokom cele godine”, istakla je Milica Popović, meandžer korporativnih komunikacija u kompaniji Delez Srbija.

Svi učesnici nagradne igre “Kupujte na naš račun” treba da pošalju SMS poruku sa kodom sa računa na broj 1210.

Dobitnici glavnih nagrada dobiće vaučer kartice u vrednosti od po 600 000 dinara za kupovinu u Tempu. Učesnici nagradne igre treba da sačuvaju i fiskalni račun sa isečkom kao dokaz o kupovini. Za sve ostale informacije o nagradnoj igri, zainteresovani se mogu informisati na internet stranici www.tempocentar.com.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja