TREĆI SVETSKI RAT JE BLIZU! Poznati srpski astrolog otkrio šta nas čeka u novoj godini! Srbijom će vladati Škorpija, a evo šta to znači!
Foto: astroshop.rs

predviđanje

TREĆI SVETSKI RAT JE BLIZU! Poznati srpski astrolog otkrio šta nas čeka u novoj godini! Srbijom će vladati Škorpija, a evo šta to znači!

Društvo -

Ljudi se često pitaju da li astrologija može da predvidi budućnost, a jedan od najpoznatijih srpskih astrologa Slobodan Vujović predviđa da nas u 2019. godini očekuju vanredni parlamentarni izbori, nastavak kosovske krize, više investicija, dalji rast plata i penzija, ali i cena benzina.

Analizila astroloških karata svetskih sila potvrđuju zaoštravanje odnosa Istoka i Zapada. Dok se zapad suočava sa ozbiljnom ekonomskom krizom i medjudržavnim razmiricama, Istok se ujedinjuje i napreduje.

foto: AP

Najveći industrijski, a samom tim i ekonomski napredak u narednoj godini imaće Indija, a posle nje Kina i Japan. Rusija i Putin imaće veoma tešku godinu pred sobom sa mnogo međunarodnih tenzija i nesuglasica kao što su Dombas, Krim, Sirija. Ipak, zajedno sa Kinom i Indijom biće u velikoj prednosti u odnosu na Zapad koji preti da je opkoli.

U Americi i Evropi stanje je veoma napeto. Migranska kriza i dogovor oko izlaska Britanije iz EU otvoriće veliki ekonomski problem. Broj nezaposlenih na obe strane Atlantika raste, narod se buni jer neće da plaća pogrešnu politiku svojih vođa. Protest zutih prsluka mogao bi da se proširi po Evropi. Tenzije će se nastaviti tokom januara, sa blažim intezitetom, onda ide pauza do 10. ili 20. aprila, kad će državnici ovih zemalja ponovo uvesti neke nepopularne mere. Tako da su svi izgledi da će protest kulminirati pre ili za vreme prvomajskog praznika ove godine.

Komplikovani odnosi na Balkanu se zaoštavaju u skladu sa svetskim tokovima. Srbija je pod uticajem znaka Jarca, tako da sva dešavanja u tom znaku itekako se tiču na našu kolektivnu sudbinu. Saturn i Pluton u mundanoj mapi za 2019. upravo borave tu i time narušavaju harmoniju kosmičkih vibracija koje treba da stignu do nas. Ascendent Srbije nalazise na poslednjem stepenu Škorpije gde je zvezda stajačica Bungula koja ukazuje na moć, korist i dobit od prijatelja.

foto: AP / Kamil Zihnioglu

Više nego ikad, baš u u ovoj godini će nam biti potrebna pomoć jer od početka godine, od 6. januara do 13. februara trpećemo ogroman pritisak Amerike i Zapada.

Zbog tih pritisaka biće raspisan referendum i vanredni parlamentarni izbori na proleće ove godine. Jalova inicijativa opozicije za nekim promenama neće doneti ništa novo osim prljave kampanje i medjusobnih svađa. Vladajuća partija će ojačati svoju poziciju u parlamentu, ostaće isti koalicioni partneri, a u vladi Srbije će doći do neznatnih promena. Ono što je sigurno, premijersko mesto namenjeno je dami. Neke opozicione partije posle izbornog debakla neće više postojati. Posle toga će se pojaviti novi opozicioni blok koji bi trebalo da bude mudriji i organizovaniji.

Kosovska kriza ima dva svoja pika u ovoj godini. Jedan je u januaru a drugi je u decembru i oba puta će nam priteći u pomoć osvedočeni prijatelji koji neće dozvoliti veće ratne sukobe. Pored ove dve opasnosti imaćemo provkacije krajem marta, sredinom juna, i poslednje nedelje oktobra.

foto: EPA

Srbija je pod uplivom znaka Škorpije koji traži žrtvovanje, a planeta koja vlada mundanim horoskopom, Mars, loše je postavljen u svom izgonu u Biku, što ukazuje da ta žrtva neće biti mala. Ona se pre svega odnosi na deo teritorije i izbora ili sever Kosova ili Preševska dolina.

Sudbina svake nacije zavisi od vođe naroda, a u horoskopu predsednika Srbije vidimo da nadolaze burni dani. Najveći izazov u ovoj godini će biti pokušaj izdaje jednog njegovog najbližeg saradnika. To ga neće destabilizati, naptoriv, ojačaće ga i još strasnije da se pozabavi uredbama i merama zakona koje treba da uvedu red u mnogim segmentima društva. Vladajuća partija doživeće neznatne kadrovske promene, ali zato značajno će podmladiti rukovodeći menadžment partije.

Mentalno i fizičko zdravlje dece i omladine u svakoj državi trebalo bi da ima najveći prioritet jer oni su garancija sigurne budućnosti nacije. Naša država u periodu tranzicije kao da je bila hipnostisana po tom pitanju i posledice takve nebrige mogla bi da kulminira upravo u godini koja sledi. Merkur je zadužen za omladinu u mundanoj astrologiji a njegov položaj u mapi Srbije za ovu godinu nije ni malo ohrabrujući. Retrogradan i u padu u Ribama zajeno sa Neptunom ukazuje na eskalaciju starih problema kao što su urožavanje javne i privatne imovine, vršnjačko nasilje, konzumiranje alkohola i opijata. Opet, dobra strano ovog aspekta, drzava će morati da sprovede reforme školstva. Ništa se ne može postići preko noći, već planski i sistematski, ali ono što je najbitnije od ove godine trebalo bi da počne ozbiljna reforma obrazovnog sistema.

foto: Nebojša Mandić

Što se tiče standarda nacije, tu se ništa značajno neće promeniti. Nominalne plate i penzije će lagano rasti, ali to neće u mnogome uticati na kupovnu moć građana. Dosadašnji stabilan kurs dinara imaće trusan period tokom marta i aprila, kad možemo oćekivati blagi pad nacionalne valute. Energenti, gas, benzin i struja, ponovo će poskupeti što će dodatno otežati porodični budžet. Ekonomski rast, pored stručnjaka u IT indrustriji, mogu očekivati građevinski i turistički radnici. Sve više će se investirati i graditi po Srbiji, a smim tim i naša turistička ponuda će biti sve veća i bogatija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track