PONOVO DOMINIRAMO MEDIJSKIM NEBOM SRBIJE! Čak 69,68% korisnika interneta u Srbiji čita KURIR.RS! HVALA ŠTO NAM VERUJETE

PONOVO DOMINIRAMO MEDIJSKIM NEBOM SRBIJE! Čak 69,68% korisnika interneta u Srbiji čita KURIR.RS! HVALA ŠTO NAM VERUJETE

Društvo -

Kurir.rs je i u decembru postigao nezapamćen uspeh! Čak 69,68 odsto svih korisnika interneta u Srbiji čita naš portal!

Prema zvaničnim podacima merenja digitalnih medija Gemiusa za Srbiju, u decembru je 2.886.234 jedinstvenih korisnika, odnosno posetilaca, posetilo www.kurir.rs, što je 69,68 odsto od svih korisnika interneta u Srbiji!

Kurir.rs je nastavio sa trend rasta i u ostalim parametrima, pa je tako u toku prošlog meseca zabeležena 52.386.881 poseta a tom prilikom je otvoreno čak 201.333.047 strana.

Gledano po vremenu koje korisnici provedu na sajtu Kurira, naš portal jači je od tri neposredna konkurenta zajedno! Naime, u decembru su čitaoci iz Srbije na našem sajtu proveli vremena ekvivalentno 723 godine i 103 dana.

Podaci sa analitike koji su u stalnom porastu jasno pokazuju da čitaoci portala u Srbiji prepoznaju kvalitet sadržaja, tačnost i pouzdanost informacija kao i objektivnost i brzinu pri izveštavanju koji Kurir.rs pozicioniraju daleko ispred konkurencije!

Treba napomenuti da je sportska rubrika našeg portala sa više od milion jedinstvenih korisnika i dalje najčitanija sportska rubrika u Srbiji!

CELA SRBIJA ČITA KURIR.RS!

HVALA ŠTO NAM VERUJETE, OSTANITE UZ KURIR.RS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track