Najnovije vesti

HIT! TVITER SE TRESE OD SMEHA! POTPUNO SAM BEZBRIŽAN VAŠA EKSELENCIJO: Pogledajte kako je Krle hteo da ispadne faca, i kako ga je nasankao lažni Aleksandar Čepurin!
Foto: Dado Đilas

ovo ide u legendu

HIT! TVITER SE TRESE OD SMEHA! POTPUNO SAM BEZBRIŽAN VAŠA EKSELENCIJO: Pogledajte kako je Krle hteo da ispadne faca, i kako ga je nasankao lažni Aleksandar Čepurin!

Društvo

Tviter se trese od smeha posle ispale Nebojše Krstića, koji je pomislio da polemiše sa ambasadorom Rusije u Srbiji, Aleksandrom Čepurinom! Što je još smešnije, Krle je, misleći da je reč o pravom profilu, nastojao da pokaže stav, ali ga je "tviter Čepurin" tako složio, da će tzv. marketinški stručnjak ovu raspravu svakako dugo pamtiti!

Priča je počela kada je tviteraš Goran Ćuviz, odnosno Baltazar Farbar, poznat po brojnim  sličnim akcijama na ovoj društvenoj mreži na svoj profil postavio sledeći tvit:

Zanimljivo je pomenuti da je njegov tvit ubrzo lajkovao Marijan Rističević, a zatim se taj isti tvit na mreži volšebno pojavio pod nalogom Александр Чепурин@Cuviz Goran, na koji je reagovao Krstić.

Poznati marketinški stručnjak nije primetio da je upao u Baltazarovu zamku, već je njegov tvit shvatio potpuno ozbiljno, a "Aleksandru Čepurinu" je na ideju o kapelici uputio i blagu kritiku:

"Nisam siguran vaša ekselencijo da ova oblast spada u vašu sferu interesovanja", napisao je Krle. 

foto: Printscreen Twitter

Na ovo mu je "Čepurin-Ćuviz" poručio da "bude bezbrižan", na šta mu je Krle opet replicirao, i dalje misleći da razgovara sa pravim abasadorom Rusije, napisavši da je "potpuno bezbrižan", što je izazvalo opštu histeriju na tviteru.

Posle razmenjenih replika, Čepurin-Ćuviz je Krletu objasnio da je reč o šali, na šta se on više nije oglašavao. Pretpostavljamo da je konačno shvatio da je naseo na igru i najzad zaćutao. Zli jezici bi rekli, na svu sreću, jer ko zna kako bi se ova rasprava završila da je produžena. 

foto: Printscreen Twitter

Nije poznato kako se Krle upecao na ovakvu foru, i kako nije uočio da se ne radi o zvaničnom profilu ambasadora Ruske federacije, ali njegova nesmotrenost, da je tako nazovemo, je izazvala opšti podsmeh i komentare nebrojenih tviteraša, koji su Baltazara častili titulom "Vaša ekselencija".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...