CARGO TVRDI: Šef taksi kartela na čelu pet državnih organa?
Foto: Promo

optužbe

CARGO TVRDI: Šef taksi kartela na čelu pet državnih organa?

Društvo -

"Kompanija CarGo ima saznanja da je Aleksandar Bjelić koordinirao pet državnih i gradskih organa u nelegalnim noćnim akcijama protiv CarGo vozača", stoji u saopštenju ove kompanije.

"CarGo poziva nadležne da ispitaju ko je dao ovlašćenje šefu taksi kartela Aleksandru Bjeliću da bude na čelu saobraćajaca, komunalnih policajaca i inspektora u akcijama oduzimanja automobila CarGo vozača.

Ko je zapravo Aleksandar Bjelić, čovek koji se predstavlja kao predsednik Saveza udruženja taksista Srbije i da li je šef taksi mafije dobio i zvaničnu javnu funkciju? Pored poziva nadležnim da odgovore na naša pitanja, istovremeno pozivamo poštene ljude u institucijama da se ne stavljaju u službu zaštite interesa kartela, već građana.

Ističemo da je Bjelić čovek koji već ima tri prijave, čije uručenje izbegava tako što je naveo fiktivnu adresu stanovanja. Pored toga, nije plaćao poreze i bio je u blokadi više od dve godine, čak 769 dana.

Bjelić nema legitimitet, ni bilo kakvo zakonsko pravo da rukovodi radom državnih organa. Zato se postavlja pitanje, ko štiti Bjelića i za koga on radi?

Kompanija CarGo neće pristati ni na kakve kompromise koji će ugroziti interese građana i naših korisnika. Iz tog razloga nećemo se dogovarati sa taksi kartelom van očiju javnosti kako nam je ponuđeno.

Mi smo na strani građana, od kojih smo dobili veliku podršku i koji su spremni čak da izađu na ulice, na čemu smo im veoma zahvalni. Međutim, za sada ćemo probati da se borimo na isti način kao i do sada, kroz institucije i uvođenjem inovacija. Kompanija CarGo još uvek veruje u pravosuđe i da će građani na kraju pobediti.

Pored toga, za razliku od Bjelića i njemu sličnih predstavnika taksi kartela, mi ćemo uskoro uvesti još veće inovacije, nastaviti sa investicijama i omogućiti građanima da dobiju uslugu kakva im je potrebna" - saopštili su iz CarGo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track