Najnovije vesti

OBAVEZNO PROČITAJTE PRE NEGO ŠTO POVERITE ŽIVOT I SVOJU BUDUĆNOST OVOM ČOVEKU: Zašto Đoković treba da UDARI JELENU PREKO USTA, šta raditi sa ženom koja NEĆE DA RAĐA, zašto decu ne slati u školu... (VIDEO)
Foto: Printscreen

saveti miroljuba petrovića

OBAVEZNO PROČITAJTE PRE NEGO ŠTO POVERITE ŽIVOT I SVOJU BUDUĆNOST OVOM ČOVEKU: Zašto Đoković treba da UDARI JELENU PREKO USTA, šta raditi sa ženom koja NEĆE DA RAĐA, zašto decu ne slati u školu... (VIDEO)

Društvo

Miroljub Petrović o kome bruji cela Srbija je tokom nekoliko godina u javnosti prisutan sa brojnim skandaloznim izjavama.

 

Evo šta je sve izjavljivao čovek koji tvrdi da je doktorirao filozofiju na Univerzitetu u Jašiju, u Rumuniji i koji se predstavlja kao osnivač i direktor Centra za prirodnjačke studije u Beogradu i Americi i Instituta za prirodnu medicinu.

 

O JASENOVCU

 

Ne okrivljujem ustaše za Jasenovac, ne okrivljujem Josipa Broza za to što je radio već okrivljujem Srbe koji nisu vodili adekvatnu duhovnu higijenu.


O BIRANJU DEVOJAKA I RAĐANJU

 

Nema tu zaljubljivanja. Kakva bre simpatija?! Nemoj da te vidim da gledaš devojčice. Mog sina sam od malih nogu da ne gleda devojčice.

 

- Vašem sinu nije dopušteno da ima devojku?

 

- Mom sinu je sve dopušteno ali on rizikuje da prestane deo porodice.

 

Tako je bilo u Dušanovom cartvu.

 

U njegovom interesu je to, da mu sačuvam zdravlje. Pa mu onda kažem - pogledaj onog svog rođaka koji se oženio kako mu krv pije. A zašto? Zato što nije imao dobrog menadžera. Nego je bio kilavi Radovan pa nije našao devojku iz dobre familije.

 

I sad ona njemu kaže kako neće da rađa.

 

Šta bre neće da rađa?

 

Dovedi onda drugu kad je ova zastranila i neće da rađa.

O ŠKOLI

 

Ja sam moju decu učio da ne idu u školu nego da uče od mene. Petica iz matematike me ne zanima ali mora da zna engleski jer je sva literatura naučna na engleskom.

 

Ja sam deci mojoj govorio - Idemo na izlet, kakva škola. Moja deca nisu završila srednju školu. Moj sin Stefan je napustio srednju školu. Aj osnovnu je nekako odrobijao, ja ga nagovarao da ne ide. Šta ima u školi?! Samo neku zarazu da navuče, neki nemoral.

 

Kad je krenuo u srednju školu u neku debilanu na Karaburmi.. Neki Rade Končar.. Ne znam kako se zove. A ja u to vreme sam živeo na Petlovom brdu. I ja mu kažem - Ja ti svaki dan platim linijski taksi od kuće do debilane i nazad i dam ti za užinu. Dnevno dobiješ za to 300 dinara. Znači 300 dinara ako ideš u debilanu.

 

I moj sin ustane ujutru i ja mu kažem - U al si bled u licu, nije ti dobro. Ja da sam na tvom mestu ja bih se vratio u krevet. On gleda, i kaže u pravu si.

Dođe moja žena i kaže - Što nisi išao u školu?

 

- Alo bre nemoj da vičeš na dete, briši tamo. Može lepo da se razgovara nema ništa na silu.

 

Prvu godinu ponavljao i posle u drugoj godini napustio.

 

Treba napraviti zakon da naša deca mogu da imaju kućno školovanje a ne da idu u ove ateističke škole. Kad se moj sin ispisao iz škole častio sam ga tako što sam mu kupio najnoviji model mobilnog.

 

Moj sin je završio moj fakultet a ne neku od goveđih škola.

O SUPRUZI

 

Moja žena nikada ne sedi sa mnom kad mi dođu prijatelji. Ja kad izlazim sa prijateljima nikad ne voidm ženu. Šta će ona na guslarskoj večeri? Osim ako je baš zanima.

 

- Zar se ne prošetate nekad negde, ipak ste u braku?

 

- Šta ja imam da se šetam sa njom, gde da idemo?

 

- Pa da sednete negde na večeru.

 

- Šta ima da idemo na večeru. Jel znaš ko ide na večeru? Ide onajk kome nema ženi kući da spremi pa mora konobarica.

 

Ja sam mojom ženom ne pričam o parama. Nema ona mene šta da pita gde idem i šta radim.

O ĐOKOVIĆU

 

Đoković treba da prestane da igra tenis jer svaki takmičarski sport loše utiče na karakter čoveka.

 

On treba da se bavi pametnim stvarima. Da ona njegova žena rodi još petoro dece. Ako neće da rodi da dovede drugu. Njegova žena mnogo bleji. Ona je do sad trebala da rodi petoro.

On je jednom doveo na CNN i ona kaže kako njihovom sinu neće biti uzor Novak nego neki drugi sportista.

 

I ovaj Novak sedi pored nje i smeška se.

 

Umesto da joj kaže - Alo bre šta lupaš budalo, ako još jednu reč progovoriš ima da te zviznem preko usta.

 

Đoković se hvali kako je kupio neki betonski kavez neki golubarnik 9 miliona polatio. Slikao se tamo sa ženom i kao smeju se. Kao srećan je. To kao kad slikaš tipa koji se smeje a kad proširiš kadar onda vidiš da je ufiksan i da se smeje.

 

E to je taj osmeh narkomanski.

 

On je srećan, sad kao ima bazen pa će tu da se kupa. Pa nije to njegov bazen tu se kupaju svi iz te zgradurine. Možeš da dobiješ hepatitis, možeš da dobiješ 300 bolesti.

 

Đoković ima poremećn sistem vrednosti, i on truje srpsku omladinu, srpski narod.

Kurir.rs/Priredio: P.L/Foto: Printscreen Balkan Info

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...