NAKON BRUTALNIH UVREDA OGLASILA SE I IRENA VUJOVIĆ: Laži i bezumni napadi me ne dotiču, dolaze od istih plaćenika koji na nakazan način žele pažnju
Foto: Printscreen/Youtube

reakcija

NAKON BRUTALNIH UVREDA OGLASILA SE I IRENA VUJOVIĆ: Laži i bezumni napadi me ne dotiču, dolaze od istih plaćenika koji na nakazan način žele pažnju

Društvo -

Nakon što je bliski prijatelj Sergeja Trifunovića i jedan od lidera Đilasove opozicije, Đorđe Višekruna, izneo je najsramotnije uvrede na račun predsednice opštine Savski Venac, oglasila se i Irena Vujović.

Ona je za Kurir istakla da je dosad pretrpela već najgore uvrede, a sada se to samo nastavlja.

"Laži i napadi na mene uvek su plasirani od strane istih plaćenika i političkih neistomišljenika koji nikada nisu posedovali argumente, već su se isključivo služili vređanjem pretnjama, pozivima na linč i ubistvo a sve sa ciljem da provociraju i sebi barem i na ovakav nakazan način pribave koji minut medijske pažnje", rekla je ona i dodala:

"Ljudi koji su ostrašćeni jer su prošlost i sramota Srbije, oni koji su pokrali Srbiju i srpski narod vodili u propast, stoje iza svih ovih mizoginih i šizofrenih napada. Ne bih komentarisala minornu ličnost poput nekog Višekrune jer mi je ispod nivoa da komentarišem osobu koja krijući se u dubokoj ilegali na društvenim mrezama piše najogavnije uvrede za račun Đilasa i njegovih istomišljenika. Niko od samozvanih čelnika takozvane opozicije nije dosad javno istupio i izneo kritički argumentovan sud protiv politike i programa SNS i Aleksandra Vučića. Zbog toga ponavljam da me ovakvi bezumni napadi nikada nisu doticali niti će".

Podsetimo, Višekruna je na svom Tviter profilu napisao da je Irena Vujović “dobro razgažena kur*etina bez grama mozga koju svi je*u”.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track