SASLUŠAN MIROLJUB PETROVIĆ! Nadrilekar sve negirao: Biljana Jovanović, sestra Slavča Petrova, sve izmišlja!
Foto: PrintScreen

pokrenuta istraga?!

SASLUŠAN MIROLJUB PETROVIĆ! Nadrilekar sve negirao: Biljana Jovanović, sestra Slavča Petrova, sve izmišlja!

Društvo -

Po nalogu Višeg tužilaštva u Leskovcu ovdašnja policija počela je da radi na slučaju Miroljuba Pertrovića, iz sela Petrovac, kod Leskovca, koga Biljana Jovanović (32), sestra Slavča Petrova (31), preminulog mladića koji je imao tumor na mozgu, optužuje za bratovljevu smrt, potvrđeno je medijima.

- Petrović je dao prvu izjavu u policiji u vezi sa optužbama Biljane Jovanović, sestre Slavča Petrova koji je preminuo od tumora na mozgu. Petrović je negirao sve navode koje je ona javno iznela, odnosno kazao je da su izmišljeni- kaže izvor upućen u istragu.

Ovo je prvo davanje izjave koje se odnosi samo na optužbe bIljane JOvanović, ali se očekuje da će policija da pozove ponovo Petrovića kako bi se proverile tvrdnje i Bojana Savića i Jelenke Batovac, prijatelja i majke Marijana Batovca, mladića preminulog od kancerqa pankreasa.

Podsećamo, posle obraćanja Slavčove sestre u medijima, Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, Jutjub "zvezde" i lažnog profesora, da bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom.

Biljana Jovanović ispričala je da je njen brat preminuo 7. januara, nakon što su slepo verovali u reči Miroljuba Petrovića. A on im je, tvrdi Biljana, rekao da ni slučajno ne idu lekaru kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje, te je, kako tvrdi sestra, kada je mladić preminuo, svu krivicu svalio na porodicu. Za sve ove Biljanine tvrde postoji dokaz u vidu imejl prepiske.

Kurir.rs/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track